Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Menhelyről hozott cicáim nem...

Menhelyről hozott cicáim nem fogadják el a jobb minőségű nedves tápot. Nem lesz bajuk, ha rosszabbat kapnak? (Whiskas és társai)

Figyelt kérdés

Szárazból elfogadják. Viszont az egyik a nedveset eszi jobban.

Hiába kevertem a rosszat a jóval, kicselznek és kiválogatják valahogy.

2024. ápr. 5. 08:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom hozzászoktak a cukorhoz a rossz minőségűekben, és most a jó minőségű, cukormentes íztelen nekik hozzájuk képest. Az enyémek sem kedvelik a jobb tápokat, de a dm-eset (közepesen jó minőségű) imádják, abban legalább nincs cukor. Esetleg próbálkozz más textúrákkal vagy ízesítésekkel.
2024. ápr. 5. 08:43
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálkozok.
2024. ápr. 5. 09:06
 3/21 BécsiFehér ***** válasza:
84%

"hozzászoktak a cukorhoz"

Érdekes, pedig tudtommal a macskák nem érzékelik az édes ízt.

2024. ápr. 5. 09:24
 4/21 anonim ***** válasza:
82%

"Érdekes, pedig tudtommal a macskák nem érzékelik az édes ízt."

Az állatorvos nekem pont azt mondta bizonyos számára egészségtelen ételre, amit szeret kinyalogatni, hogy "szereti, hisz ök is szeretik az édeset".

2024. ápr. 5. 09:35
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
Nekem az olcsó után a purina meg a felix (ez is purina termék) jött be nekik. Ebböl is a száraz, és én mellé szoktam nekik húsos pástétomot adni, azért meg vannak örülve.
2024. ápr. 5. 09:37
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

Én is próbáltam pérmium tasakosat, megszagolták és ott hagyták. Félix nagy kedvenc(kivéve a tasty, abban nem eszik meg a húst). DM-ből a zöldségeket szeretik

Szárazból valahogy jobban elfogadják a drágább kajákat

2024. ápr. 5. 09:49
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket mindenkinek.
2024. ápr. 5. 09:55
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
Ha szárazat esznek rendesen és eleget isznak mellé (ebben pl egy itatókút nagy segítség lehet), akkor eleve nem kell feltétlenül a nedves táp. Persze próbálkozni lehet, hátha valami megtetszik nekik.
2024. ápr. 5. 10:39
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
fogjanak egeret, ha finnyáskodnak.
2024. ápr. 5. 11:10
 10/21 A kérdező kommentje:

Kút van, és isznak. Valamint a forrázott belsőségek vizét is isszák. Az egyikük ellenne szárazon, de a másik csak kényszerből eszi, mert éjszakára csak azt hagyom nekik.

Mindenkinek köszönöm!

2024. ápr. 5. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!