Tatai alapkiképzés mennyivel másabb jobb/rosszabb mint a Szentendrén, egyáltalán milyenek ott a viszonyok jobbak rosszabbak, úgy általában mer mindenki azt mondja Tatán jobb az alapkiképzés sokkal, mi ennek az alapja?
Vagy csak mondják? segitő válaszokat szeretnék.
Köszönöm
Ez olyan mint a Pitbull! Mindenkinek az a legkeményebb amin Ő volt! Kiképzés is ugyan ilyen! Aki Tatán volt az azt mondja hogy az a legkeményebb aki Szentendrén az azt dicsőíti aki Debrecenben az meg azt...stb! Ez relatív!
Én Szentesen voltam pár éve alapkiképzésen 5 hét után jöttek olyanok akik Szentendrén abbahagyták ilyen olyan indokokkal azok meg azt mondták hogy Szentes keményebb! A "kisebb" laktanyák azért nyomják keményebben az alapkiképzést mert nekik ez plusz pénz! Mivel Szentendre a központi kiképző bázis értve ez alatt a legénységi és Altiszti állományt (meg talán a tisztit is de ezt nem tudom) így mindegyik arra hajt hogy a lehető legjobban kiképezze a leendő állományt hogy a jövőben ismét indíthassanak alapkiképzést! Most jelenleg Hódmezővásárhelyen tart egy alapkiképzés ahogy látom nem kímélik a kopaszokat! Másrészt viszont meg egész jó dolguk van értem ez alatt azt hogy pl a málhazsák helyett egész jó táskát rendszeresítettek náluk és a tártartó helyett is málhamellénnyel mászkálnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!