Helyrejon a kiscicam?
Van egy 3 es fel honapos fekete kiscicam. Ma hajnalban a kutya valahol a szaja vagy a nyaka korul megharapta, s rengeteg vert vesztett. Tehetek erte valamit?
Alig mozog, razza a hideg... Begongyoltem jo meleg bundaba. Probaltam adni neki tejet, de szerintem meg az illatat sem erezte...(majdnem beleesett a feje a tejbe...) Nagyon gyenge lett szegenykem. Nem tudom, hogy hol a seb, mert fekete, s en nem lattam sehol. Lehet a szajabol folyt a ver, vagy lehet az orran?
Felek, hogy elfolyt az osszes vere...
Allatorvoshoz nem tudom elvinni, mert a varostol messze lakunk, s fel ora lenne az ut busszal, kint hideg van es esik az eso... nem szeretnem kitenni ekkora utnak... s szerintem amugy sem tudnanak vele kezdeni semmit...
Tehetnek erte valamit? :(
Ket seb van rajta, a fule alatt, s a nyakanal. Ezek mar tegnap elkezdtek gyogyulni. Megkerdeztem a dokit, hogy nincs-e neki eltorve, s azt mondta, hogy ha el lenne, akkor "lelogna". Azt mondta, hogy az izom vagy in ami osszetartja a felso es az also alkapcsat serulhetett meg, ahogy a kutya odavagta... Allitolag nehany nap es helyreall magatol. Csak csinalni kell, hogy sokat mozgassa(pl. sokszor itassuk tejjel)
Megetettem egy kis kutyakonzervvel, nem evett sokat, de mar az is haladas...
Doki mondta, hogy nem fog ehen halni, mert az az injekcio amit tegnap kapott tartalmaz valami vitamint. Ha nem enne egyaltalan, akkor lenne szukseges meg ra.
Annyira velem akar aludni, mar az agyamban fekszik, csak felek, hogy rafekszek, vagy megutom...
Nem akarom ejjel kivinni, mert itt nalunk nagyon hideg van, hoztam be neki egy ladaba homokot, hogy abba menjen piszkitani, de egyaltalan nem tetszik neki a dolog... Hogy kene ravegyem, hogy oda menjen? Nem nagyon merem a mancsaval csinalni, hogy kaparasszon, mert felek, hogy faj neki... Ha nagyon nem erti majd muszaj lesz kivigyem szegenyt...(nagyon fazos, mindig a melegbe akar lenni, biztos a sok verveszteseg miatt...)
"Ha nagyon nem erti majd muszaj lesz kivigyem szegenyt...(nagyon fazos, mindig a melegbe akar lenni, biztos a sok verveszteseg miatt"
Hát a miénk vérveszteség nélkül is bent szeret lenni, pedig kinti macska.
Esténként kaja után beengedjük, lefekvéskor ki van küldve. Mielőtt kimegy, úgy tesz, mintha inna*, húzza az időt. Távolabbról nézem, amikor látom, hogy abbahagyja, odamegyek, de akkor meg újrakezdi :)
*: Volt kötöhártyagyulladása, és azt mondta a doki, hogy ne kapjon hajnali vizet, ami lehűl éjszaka. Úgyhogy a vize bent van.
Mar jol van a kis cicuska, de mar nem a regi :( Mar nem lopja a fokhagymat, meg nem maszik fel mindenhova, nem hintazik a fuggonyon... hianyzik a rosszasaga... Nagyon nyugodt cica lett.
Ejjelenkent a fagyok miatt bent alszik velem az agyban, sajnalom kitenni, hisz nagyon lefogyott. Igaz, mar eszik rendesen, de meg nem sikerult visszahizlalni.
Igazi kis harci-cica.
Am a kutyatol nem fel, de az udvaron ha kint van minden kis zorejre osszerezzen. Tudja, hogy ott tortent vele valami, de nem tudja mi... A kutya nagyon sunyit am, tudja meg mindig, hogy milyen vadallat modjara viselkedett...
Hat, sajnos ez kellett tortenjen, hogy a "rossz cicabol" "jo cica" legyen... Mostmar olyan szomorkasnak tunik, azert hianyolom a rosszasagat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!