Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Helyrejon a kiscicam?

Helyrejon a kiscicam?

Figyelt kérdés

Van egy 3 es fel honapos fekete kiscicam. Ma hajnalban a kutya valahol a szaja vagy a nyaka korul megharapta, s rengeteg vert vesztett. Tehetek erte valamit?

Alig mozog, razza a hideg... Begongyoltem jo meleg bundaba. Probaltam adni neki tejet, de szerintem meg az illatat sem erezte...(majdnem beleesett a feje a tejbe...) Nagyon gyenge lett szegenykem. Nem tudom, hogy hol a seb, mert fekete, s en nem lattam sehol. Lehet a szajabol folyt a ver, vagy lehet az orran?

Felek, hogy elfolyt az osszes vere...

Allatorvoshoz nem tudom elvinni, mert a varostol messze lakunk, s fel ora lenne az ut busszal, kint hideg van es esik az eso... nem szeretnem kitenni ekkora utnak... s szerintem amugy sem tudnanak vele kezdeni semmit...

Tehetnek erte valamit? :(

2010. okt. 26. 06:24
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Én tényleg nem akarok bunkó lenni, távol álljon tőlem, de legalább hívd ki a dokit, ha már nincs egy ismerősöd se, aki bevinné. Az, hogy dorombol, azt is jelentheti, hogy fájdalmai vannak, tehát szenved. Legalább lássa orvos, és ha úgy alakul kíméljétek meg attól, hogy tovább szenvedjen.

A kutyát meg ezért szerintem nem kell megkötni. Pláne, hogy azt se fogja tudni, hogy miért. A kutyáknál ez egy ösztön, amit a gazda dolga kordában tartani,úgyhogy a kutyád nagyon nem tehet semmiről.

Másrészt a macska vére nem termelődik vissza, sőt egyik állaté sem.

2010. okt. 26. 08:06
 12/47 anonim ***** válasza:
64%
Úristen azt hittem megint egy szokásos kis ostoba 10 éves gyerek ír ide, hogy nem tudja elvinni a szerencsétlen állatot orvoshoz.Erre kiderül hogy egy felnőtt "értelmes"????? nő, aki nem éri fel ép ésszel az állatkínzás fogalmát??Gondolj már bele mit állhat ki az a kis állat és mi lenne ha valaki a babáddal tenné ugyanezt?Nem, nem fog újratermelődni a vére ha már félig elvérzett. Azonnal indulj az orvoshoz vagy keress egy autóval rendelkező szomszédot vagy hívd ki a dokit.Ne keress kifogást, cselekedj mert meg fog halni és a te lelkeden szárad!!
2010. okt. 26. 08:18
 13/47 anonim ***** válasza:
71%

A válasz megírásának időpontja: ma 07:41

(majd ha a gyerekedet is megharapja, én azon is elgondolkodnék hogy a kutyát elvitetni valahova). Egy ilyen ebhez biztos nem tenném ki a gyerekemet. Mondjuk ez az én véleményem. Azért legalább a dokit hívd ki. Nézze meg a kutyát is nem e veszett vagy valami."""

Jó hogy már nem ülsz vésztörvényszéket szegény kutya fölött!!Előfordul ilyesmi a legjobban nevelt kutyával is!Egyik kutya sem tolerálja ha macska vagy más állat hozzá akar nyúlni a kajájához!!Majd megtanulja az a kuka macska hogy ha eszik a kutya akkor elkell nagy ívben kerülni.

Azt irod kedves kommentelő hogy nagyon eleven a cica--ha fölgyógyul akkor jó macska lessz mert az ilyen játékos és mindent cibáló,örökmozgó cicákból lessznek a legjobb macsik.Ugyanúgy mint a jó kutya is az érdeklődő,mindenre figyelő kiskutyából lessz!!

Sok szerencsét kivánok a kisbabádhoz!!Tisztelettel:Egy többszörör nagypapa!!!

2010. okt. 26. 08:22
 14/47 anonim ***** válasza:
0%
ma 08:18-nak üzenem:Legjobb akkor ha téged is kézenfog és elvisz állatorvoshoz!!Szerinted egy kismama ugráljon és rohanjon sok kilómétert mert egy kismacskához odakapott a kutya???NORMÁLIS MARGIT???????
2010. okt. 26. 08:26
 15/47 anonim ***** válasza:

Szerintem is ki kellene hívni az orvost - ha belefér anyagilag.

Az állatok vére pedig "visszatermelődik", csak idő kell hozzá.

2010. okt. 26. 08:28
 16/47 anonim ***** válasza:
Amennyiben veszélyeztetett terhes és ágyban kell maradnia ne ugráljon, hívja ki az orvost.De mivel neki csak nincs kedve kimozdulni így már állatkínzó.Senki sem kérte rá hogy macskát tartson de ha már vállalta az orvosi ellátás is a kötelességei közé tartozik.
2010. okt. 26. 08:33
 17/47 A kérdező kommentje:

Az emberek sze,etek, senki nem visz be, hisz "csak egy macska".

Felhivtam az orvost, delben tud jonni.

Nem kell egybol leorditani az ember fejet s leallatkinzozni!!!

S legyetek szivesek ne hasonlitgatni egy babat egy cicahoz!

Mekkora egy bunko nepseg vagytok!

S nalunk nem elfogadott dolog az eutanazia, akar allatrol, akar emberrol van szo! Vannak csodak! Ha a masik macskamat engedem elaltatni mar reg nem elne! Most el es virul!

Allitsatok le magatokat, tanacsot kertem, s nem lebaxast!

2010. okt. 26. 08:34
 18/47 A kérdező kommentje:

Es igen!

Veszelyeztetett vagyok 25 hetes korom ota!

Szerinted mit jelent az, hogy gorcseim vannak??

Mekkora egy bunko vagy!

2010. okt. 26. 08:35
 19/47 anonim ***** válasza:
46%
Tisztelt kommentelő??Mi vagyunk a bunkó népség??Akkor miért itt töltöd az idődet ilye bunkó népség közt??Mi csak pro és kontra érveket sorakoztattunk föl kellő tisztelettel egymás iránt.Szerintem jobb ha nem kérdezel ha úgyis tudod milyen válaszra számithatsz.Remélem a születendő gyermekednek több tiszteletet fogsz tanitani az emberek iránt mint amit Magad gyakorolsz!!Tiszt:egy többszörös nagypapa!!
2010. okt. 26. 09:33
 20/47 anonim ***** válasza:

Hova fajulunk. Édes istenem. Én írtam azt hogy a kutyát is nézesd meg. 5 hónapos terhes vagyok, nekünk is van kutyánk macskánk. Ha volt valami akkor azonnal orvoshoz mentünk vagy hívtuk, vagy szereztem valakit aki el tud vinni állat kórházba. Én is begörcsölök néha iszonyat, de ezért a kis életért is mi gazdik felelünk!! És ne gondolkodjunk úgy róluk hogy ők csak állatok akiknek édes mindegy mi lesz.

Mert a tesónak se lesz mindegy ha azért nem viszem dokihoz mert görcsölök.! (ILYEN NE LEGYEN AZÉRT)

2010. okt. 26. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!