Miért ilyen buta a cica?
Rendeltem neki fekhelyet, amit a webáruház nagyon dicsértek, 99%ban azt írták, imádja használni a macska.
Ehhez képest, a mienk a közelébe se megy, úgy fél tőle. Ahogy meglátta hogy letettem a szobába, megszagolta, majd elkerülte nagy ívben. Sose próbálta ki.
Lehet van rajta valami fura szag és érdemes lenne kimosni?
Vagy dörzsöljem be valamivel amin szokott feküdni, hogy a saját szagát érezze rajta?
3 különböző módszer vált be három különböző cicánál:
1. Kivárás. Eleinte rá sem nézett, de kint hagytam a fekhelyet és egyszer csak elkezdte használni.
2. Ráraktam a fekhelyre azt, amin addig aludt, majd miután átvette a szagát, csak a fekhely maradt.
3. Macskamenta spray. Befújtam vele a fekhelyet és a cica azonnal elfogadta, igaz, csak átmenetileg.
Köszi!
Kimostam már, de még így sem megy bele.
Ha beleteszem, egyből elmegy róla.
Egyszer sikerült bennetartanom őt fél percig, utána viszont gyorsan elsétált és kaját követelt, mint aki várta a jutalmat cserébe azért hogy ügyes volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!