Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák mièrt olyan elbűvölő...

A macskák mièrt olyan elbűvölő ès varázslatos lènyek?

Figyelt kérdés
Megszűnik a világ lètezni körülöttük. Ha az ölembeveszem ès simogatni kezdem őket teljesen kikapcsolnak, lenyugtatnak ès már attól rózsaszín köd veszi körül a fejem ha azt nèzem hogy milyen nyugodtan ès bèkèsen alszanak.

2020. márc. 6. 14:31
 1/5 anonim válasza:
38%

Jó kérdés!

Szerintem az összes állat akit meglehet simogatni, mindegyik elbűvölő.

2020. márc. 6. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Érdekes, épp tegnap gondolkodtam ezen. Talán Isten épp jókedvében teremtette őket és így sikerült megalkotni az egyik legszebb és legszerethetőbb élőlényt azért, hogy örömöt okozzanak az embereknek.:)
2020. márc. 6. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Mert ahhoz képest, hogy IQ szinten azért elég távol állnak az embertől, EQ szinten, közel azonos szinten...

Főleg ha ivartalanítva vannak, és ki vannak szabadítva ezáltal az ösztöneik börtönéből.

2020. márc. 6. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
24%

Nekem nincs macskám, így nem tudok válaszolni.

De nekem elég más véleményem van a macskákról, mert én a szomszéd macskáknak csak az ürülékével találkozok.

2020. márc. 6. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
Mert az Isten olyannak teremtette őket hogy a puszta jelenlétükkel is örömöt csempésszenek az emberek életébe.
2020. márc. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!