Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a cicám. Mi lesz így...

Eltűnt a cicám. Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés
1.5 napja eltűnt a kiscicám, fekete színű 3 éves, ivartalanított :( mielőtt ki lett herélve szokása volt 1-2 napra eltűnni, de már egy éve kb h 2 óránál hamarabb sose ment el... Nagyon szeretett engem, ragaszkodott hozzám, követett mindenhova, mostanába már csak pisilni járt ki és jött is be hozzám :( Anya engedte ki szombat reggel, azóta nem láttuk, a többi cica is keresi... Haza fog még jönni? Nincsen senkim, nincsennek barátaim, az élet apró örömeit nekem a cicám okozta.... Nagyon rosszul érzem magam semmi energiám semmihez, csak sírok és sírok:(
2010. okt. 24. 15:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
nagyon sajnalom,tenyleg .nekem is van 2 macskam es ha az egyik eltunne ugyan igy ereznem magam hidd el.ne add fel es tegyel meg mindent hogy talald meg mert igazad van neha az allatok az ember egyetlen baratja. kitartas megtalalod!!!!
2010. okt. 24. 21:28
 22/37 anonim ***** válasza:
Azért még ne sirasd el. Sok macskám van, mind ivartalanítva vannak, de ennek ellenére -ugyan nagyon ritkán, de előfordul, hogy eltűnnek 2 napra. A leghosszabb idő azt hiszem 3 vagy 4 nap volt.
2010. okt. 24. 21:38
 23/37 A kérdező kommentje:
köszi! de az enyém sose tünt még így el, ez olyan cica h nem tud a gazdija nélkül egy percet sem szinte meglenni :S Olyan reménytelennek látom a helyzetet, egész nap csak sírtam...
2010. okt. 24. 21:44
 24/37 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, a megvédéseket is, és kérlek szorítsatok a cicámért, mert nagyon hiányzik :(
2010. okt. 24. 21:45
 25/37 anonim ***** válasza:
Várj még azért egy pár napot. Meg legfeljebb csöngess be a szomszédokhoz. Nekem az egyik egyszer beszökött a szomszéd pincéjébe, a szomszéd nem vette észre, és bezárta az ajtót és két napig nem tudtunk róla semmit, aztán csak előkerült.
2010. okt. 24. 21:47
 26/37 A kérdező kommentje:
még mindig semmi .... :(
2010. okt. 25. 10:41
 27/37 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Csináltál plakátokat? Küldtél be hírt?

2010. okt. 25. 11:18
 28/37 anonim ***** válasza:

Egyszer 1 hónapra ment el a kandúrom (ivartalanított). Ez a pár nap ahhoz képest még semmi. Kiplakátoltam, utcán kérdeztem a járókelőket míg az egyik megismerte. Egy öregasszony elkezdte etetni, hiába volt rajta nyakörv és magához szoktatta. (Pedig otthon csak azt adtam neki amit szeretett) Hazavittem, azóta többet nem ment el, ennek már másfél éve.

Ne add fel.

2010. okt. 25. 11:41
 29/37 A kérdező kommentje:
megmozgattam minden követ, szomszédokat kérdeztük, körbejártuk az utcákat még mindig sehol semmi! :( Neten 2 helyen hirdettem, de kezdem feladni :( furcsa h 3 cicánk van még rajta kívül, és érdekes módon mióta eltűnt az én cicám, nincs olyan pillanat hogy a többi macskánk mind egyszerre lenne bent a lakásba... az egyik mindig kint marad több órára, mintha váltanák egymást, sosincs olyan h mindhárom bentvan... anyával ebben bízunk h esetleg lesérült valahol és nem tud hazajönni és a többiek próbálnak neki segíteni :( Többi cicán is látni h szomorúak, meg jönnek oda hozzám, de hiába, akkor is rossz így, nagyon vigasztalhatatlan vagyok, nem is merek rájuk összpontosítani mert az én cicusom biztos nem örülne neki, mindig féltékeny volt mikor látta h mást simogatok. :'( Olvasgattam itt a gykn is meg máshol is fórumokba h sokaknak eltűnt a macskájuk és napok-hetek múlva megkerült... de ez most olyan hihetetlen lenne nekem, az enyém ivartalanított és benti cica volt szinte, ennyi időre tudom h nem menne el :'(
2010. okt. 26. 10:07
 30/37 anonim ***** válasza:

előző vagyok, meg az előtti stb na mindegy

Szóval szerintem kb 2-3 hét a reális esély, hogy még visszajöhet, ha nemm jönne vissza, akkor meg azért foglalkozz a többivel, mert ők megvannak és igénylik a törődést.fel a fejjel.

2010. okt. 26. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!