Ha valaki felvetetett velem providenet és eltünt mint xy a gazban, mit tudok tenni? (már KHR-en is vagyok miatta)
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 19:51
1/5 anonim válasza:
Semmit, sajnos az kell mondjam így jártál.
2/5 anonim válasza:
Semmit se tudsz tenni.A hitel a te neveden van, neked kell visszafizetned.Így jártál.Nem értem, miért vesz fel valaki másnak kölcsönt? Előtte kéne gondolkodni!
3/5 anonim válasza:
Vissza kell fizetned, ha a Te neveden vetted fel, a saját tartozásod. Aztán az illetőtől te kéred, ajánlasz neki havi visszafizetést, és mellette beígéred a jogi utat, ha visszaadja majd, szerencséd lesz, ha nem, drága lecke volt.
4/5 anonim válasza:
Bocs az offért, de megmondanád, hogy az illető kid? Kíváncsi vagyok, hogy valaki kiének vesz fel hitelt, és kíváncsi vagyok, hogy kiével tudja megcsinálni valaki, hogy aztán lelép.
5/5 anonim válasza:
a hitelfelvétel szerintem olyan mint a sz*rás, ne haragudjatok a kifejezésért, de valóban így gondolom. az pont ugyan olyan, mert szerintem mindkét ügy akkor a legtisztább ha magának, és CSAK magának intézi az ember... van egy mondás miszerint a családtagjait nem válogathatja meg az ember, de a barátait igen. ha hitelfelvételről van szó akkor ez sem igaz. a családtag és a barát ugyan olyan ellenséggé válhat az ember számára. a hitelt mindenképp vissza kell fizetned, ha az illetőt feljelented lehet hogy előkerül, de a per is olyan sokáig húzódna hogy mire vége a pernek már rég befizetted a tartozást... iszonyú mocskos dolog a hitel...sosem lehet látni az alagút végét, és ez elég elkeserítő tud lenni sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!