Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha valaki felvetetett velem...

Ha valaki felvetetett velem providenet és eltünt mint xy a gazban, mit tudok tenni? (már KHR-en is vagyok miatta)

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit, sajnos az kell mondjam így jártál.
2011. szept. 27. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit se tudsz tenni.A hitel a te neveden van, neked kell visszafizetned.Így jártál.Nem értem, miért vesz fel valaki másnak kölcsönt? Előtte kéne gondolkodni!
2011. szept. 27. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Vissza kell fizetned, ha a Te neveden vetted fel, a saját tartozásod. Aztán az illetőtől te kéred, ajánlasz neki havi visszafizetést, és mellette beígéred a jogi utat, ha visszaadja majd, szerencséd lesz, ha nem, drága lecke volt.
2011. szept. 27. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de megmondanád, hogy az illető kid? Kíváncsi vagyok, hogy valaki kiének vesz fel hitelt, és kíváncsi vagyok, hogy kiével tudja megcsinálni valaki, hogy aztán lelép.
2011. szept. 28. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
a hitelfelvétel szerintem olyan mint a sz*rás, ne haragudjatok a kifejezésért, de valóban így gondolom. az pont ugyan olyan, mert szerintem mindkét ügy akkor a legtisztább ha magának, és CSAK magának intézi az ember... van egy mondás miszerint a családtagjait nem válogathatja meg az ember, de a barátait igen. ha hitelfelvételről van szó akkor ez sem igaz. a családtag és a barát ugyan olyan ellenséggé válhat az ember számára. a hitelt mindenképp vissza kell fizetned, ha az illetőt feljelented lehet hogy előkerül, de a per is olyan sokáig húzódna hogy mire vége a pernek már rég befizetted a tartozást... iszonyú mocskos dolog a hitel...sosem lehet látni az alagút végét, és ez elég elkeserítő tud lenni sajnos.
2011. szept. 28. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!