Mit csináljak, hogy ne rázzam meg a macskát?
Nem a száraz levegőtől van. Az Úristen se tudhatja mitől akkor én honnan?
Annyi szent hogy anyunál fafűtés van és a kályha a kell tüzet rakni és reggelre kihűl ha délután is rakja meg. Mégis éjszaka ott is megrázott engem a fekete Cica. Nem én hanem ő rázott meg engem ami fájt is. Sokszor szikra csíkokat láttam. Ha a hátát simogattam akkor pattant ki szikra a Cicából és éreztem hogy megrázott.
Most ugyanaz van a blokkban ( Nagyváradon úgy hívják a panellakást magyar nyelven) hogy Foltoshátú minden este amikor simogatom a hátát kijön belőle egy szikra és szúrást érzek a kezemen. A cicáim meg se érezték meg érzik de nekem fáj. Nem tudom mitől van ez.
Száraz levegő persze. Hogy erre az elektronikai gyártók nem jöttek eddig rá.
Nem kellene drága ESD cipőket, karpereceket meg földelt munkafelületeket és forrasztót használni, csak jól megpárásítani a levegőt oszt csókolom. 🤣
Ha engedi magát felvenni, akkor vedd őt kézbe és úgy simogasd, akkor mindkettőtök töltése ugyanakkora
Szőnyeg-zokni kombó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!