Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért? Hogyan lehetne leszokta...

Miért? Hogyan lehetne leszoktatni?

Figyelt kérdés
A cicánk kerti cica. Hátul lakik a kert végében, a fészerben. Nagyon okos, játékos cica. De egy idelye állandóan a bejárati ajtó elött van és mindig be akar menni a házba. De mi ez nem szeretnénk. Akárhányszor hátravisszük a kertbe, mindig elörejön. Van egy kis kutyusunk is. Mopsz ha öt kiengednénk mikor elörejön a cica akkor, gondolom megilyedne és többet nem jönne elöre.
2010. okt. 24. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna beengednetek a házba sosem, azért akar most állandóan bemenni, mert tudja, hogy bent jóval jobb, melegebb.
2010. okt. 24. 09:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Sohasem engedjük/engedtük be a házba és nem is fogju!
2010. okt. 24. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
meleg miatt be akar. Szólj rá erősen,hangosan:NEEEE! De a nevét ne tedd hozzá,azt nem szabad. Sőt,ha szitromlével bekened a küszöböt,vagy citrom és narancshéjreszeléket szórsz oda,egy idő után leszokna.
2010. okt. 24. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy törzsgyökeres kinti cica nem fog megijedni egy mopsztól. :)

Mennyi idős? Ez az első tele? Mert akkor biztosan az időjárás miatt van ez.

Vagy ő is csak arra vágyik hogy veltek lehessen mint a mopsz.

Szegény cica. :(

2010. okt. 24. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:

"– Akkor szedjük a sátorfánkat, és menjünk oda, mert ez itt nem valami kényelmes szállás – mondta a szamár.

– Ahol ház van, ott vacsorát is esznek, nekem pedig már elkelne egy-két csont, kivált, ha húsos – jelentette ki a kutya.

– Én is szívesebben tölteném az éjszakát a kemencepadkán, mint itt a fán – tette hozzá a macska.

Fölkerekedtek hát, és elindultak arrafelé, ahonnét a világosság látszott."

2010. okt. 25. 00:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ok, és az elsö tele nálunk és pedig nagyon meilyedt a Mopszunktól (aki szintén kint van) és hát azóta nem jön elöre XD
2010. okt. 25. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:

szigeteljétek le a fészert amennyire csak lehet, építsd neki bent meleg bebújós kuckót, jól kibélelve, és foglalkozz vele sokat! szegény durva hogy egyfolytában a hátsó kertben van és a közeletekbe se jöhet.

(mondjuk azt se értem miért ne mehetne be a házba, a macska nagyon tiszta állat, a mieink néha még az ágyunkban is velünk alszanak, sose lett semmi bajunk de mind1...)

2010. okt. 25. 20:25
 8/8 A kérdező kommentje:
tudod, a mamám egész nap a kertben dolgozik ö meg ott játszik a gereblyével vele és én is minden áldott nap suli után hátremegyek és t0bb mint egy órát csak vele vagyok. És tudod nincs nagy jogom beleszólni 12 évesen hogy melyik állat jöhet be a lakásba!
2010. okt. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!