Új kiscicám belepisilt a szőnyegbe. Többször is. Hogyan lehet leszoktatni róla?
Amikor látod hogy pisilni fog, akkor fogd meg és tedd be az almos dobozába (vagy ahová kakil)
Egy idő után meg kell tanulnia.
Ügyelj arra is, hogy ahol a dolgát intézi, tiszta legyen, a macskák eléggé igényesek, ha koszos a WC-je bizony előfordul hogy mellécsinál.
Ezenkívül csinálhatja dacból is, pl. amikor elköltöztem, és vittem a macskám, hetekig a szoba közepére csinált pedig szem előtt volt az almos doboza.
:D hát ne legyen már ilyen kis öntörvényű a kutyafáját:D
foglalkozunk vele...bár amikor hazajövök mindig kicsit durci..lehet hogy akkor csinálja?? mert már sajna csak a végeredményt veszem észre:S
kiscica nem úgy születik h az almába fog pisilni...
rá kell szoktatni ez az első folyamat...
1ébként dacosak és üntörvényűek legalábbis az enyém...az csinál amit ő akar gondolja így nálunk is volt baleset...
pl éjszaka az 1ik szobában nem alszik senki ő oda szokott bemenni aludni ált az ágyra....ha én lefekvés előtt a ruhámat leteszem az ágyra akkor lepisili...ha a fél méterre lévő székre akkor nem.... de ha pl a sarokülőn rajta van ilyen ülőpárna daccból éjszaka azt is lepisili,ha nincs rajta akkor nem,pedig az alma tiszta még este lefekvés utána ha még nem alszom el és hallom h kaparászik az almában megyek és kicserélem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!