Csak szerintem undorító hogy konyhapulton és asztalom mászkál a macska?
#24 #28
Megismerhetlek ? :D :D
Kérdező
Nekem a cicám bármit eszek, odaül mellém, a szarkaparó mancsával belenyúl a tányéromba, amit aztán lenyalogat a mancsáról, így kóstolja meg, amit épp eszek :D Mehetsz hányni, egészségedre :D
#43, hát a véleményem az megvan, undorító vagy, de a te dolgod, te egészséged.
Az enyém meg az enyém. Ezért nekem is jogom van dönteni, hogy élek-e az ilyen undorító dolgokkal, vagy kivágom a konyhából a macskát. ( Tegnap meg is tettem, a konyhapulton megláttam, izomból lesöpörtem, majd kihessegettem).
Nálunk is néha felugrik - alapvetően a konyhába nincs bejárása, mert veszélyes, ne császkáljon ott -, de olyankor leveszem.
Más macskáját viszont nem dobhatod ki önkényesen, ez tény, bármennyire nem tetszik, hogy a macska esetleg felmegy a pultra.
Azt csak csendesen jegyzem meg, hogy a BKK-ezerháromszázszor több szrt összenyalsz, mint egy tsztán tartott macskától ;)
Nekem a tisztán tartott, lakásban élő cicám ahhoz képest egyáltalán nem undorító, mikor a mindenféle túrós faszát fogdosó csöves össze tapogatja a bevásárló kosarakat és utána te úgy fogod meg.
Meg amikor a gyerekek beleállnak a húzós kosarakba, azzal a cipővel, amivel előtte kint a férges kinti kutyák macskák szarába tapostak, aztán te úgy teszed bele a zsemlédet.
48-as, én is pontosan ezt mondom, de amit a gyerek csinál az normális, akkor is ha hányni volna kedvem olyan undorító módon eszik vagy keni a taknyát mindenhová.
Egy benn tartott macska ezerszer tisztább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!