Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csak szerintem undorító hogy...

Csak szerintem undorító hogy konyhapulton és asztalom mászkál a macska?

Figyelt kérdés
A szüleim megengedik neki; nekem meg ettől minden kedvem elmegy, hogy itthoni ételt egyek, vagy abszolút a konyhában étkezzek.
febr. 1. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

#28, semmilyen állatot nem akartam XD ez is csak idetévedt.

Viszont szerintem írj dráma könyvet, jól áll neked a műfaj.

-iphone 15-ről küldve, amit pontosan január 24-én vettem kézbe a hétvégi diákmunkával megkeresett pénzemből. :D

febr. 1. 19:07
 32/77 anonim ***** válasza:
89%
Kezdem érteni a szüleidet :D
febr. 1. 19:09
 33/77 anonim ***** válasza:
78%
Nem a legjobb dolog, ha a pulton mászkál, de kérdező, neked szakemberre van szükséged, ha egy ilyen dolognak ekkora feneket kerítesz.
febr. 1. 20:50
 34/77 anonim ***** válasza:
18%
28-as, te tényleg azt hiszed, hogy minden nő ennyire életképtelen, hogy az egyetem után rohan vissza a rendes macskaimádó anyucihoz meg a bántalmazó pasiját ajnározza? Te magadból indultál ki? És igen, képzeld, a legtöbb szülőnek még a gyereke a legfontosabb, ne a saját elbaszott életedből induljál ki. Gondolom rád se nyitja egy emberi lélek se az ajtót, ezzel a stílussal.
febr. 1. 21:48
 35/77 anonim ***** válasza:
25%
34# Mivan magadra ismertél a 28-as válaszban??Nem neked szántam nyugi.Megnyugtatlak nem az életemből indultam ki,nincs elbaszva.A stílusod hasonló az enyémhez,észrevetted??Az ugye tudod mit jelent??😂😂
febr. 1. 21:58
 36/77 A kérdező kommentje:

#35, ne haragudj, de jogosan feltételezi. Te konkrétan egy “élet jóslatot”’írtál le, aminek megsúgom, köze sem lesz az enyémhez.

Egy dolog beteges, egy macskás kérdésen ennyire felhúzni magadat. Na az beteges. Nekem is eszembe jutott, hogy azért borít ez ki ennyire, mert a macskáidon kívűl a franc se kíváncsi rád.

febr. 1. 23:43
 37/77 anonim ***** válasza:
79%

Én se szeretem, mikor valahol vendégségben vagyok és a macska felmászik az asztalra. Nekem kutyám van, de meg van nevelve, ha meg épp nem bír magával, akkor teszek azért, hogy ne zavarjon másokat.

Macskáknál általában az a válasz, hogy de hát a macsak "szabad lélek", neki nem lehe parancsolni, ő uralkodik, te meg viseld el, ha a segglyukát az arcodba nyomja.

Tisztelet a kivételnek, mert én szerencsére ismerek olyat is.

febr. 2. 09:12
 38/77 anonim ***** válasza:
72%
Akik így beszélnek egy állatról kedves kérdező mint te,azokkal van baj felül de nagyon.Ne csodálkozz ha dühöt váltasz ki egyesekben.Borzasztó ember lehetsz.
febr. 2. 09:24
 39/77 A kérdező kommentje:
#38, én nem csodálkozom, mindenkinek a saját szomora, hogy mi vált ki belőle dühöt. De amit te lerendeztél a #28-as hozzászólásban, na az nevetni való.
febr. 2. 10:23
 40/77 anonim ***** válasza:
77%

Hát, ilyen a macskatartás. Próbáld nevelni, vagy valami, de az állat nem kérte, hogy ott lakhasson, és azt sem, hogy bemehessen a konyhába, szóval én inkább anyámékat dobnám ki, nem a cicát.:D

Engem is sokszor szétbaszott az ideg, mikor az első macskám elcsórta a pultról a kajákat, fél percet nem lehetett magára hagyni egy tál valamit, meg folyamat szőrös volt minden a konyhában, tisztára kivoltam, mert nálunk még ajtót sem tudtunk tenni, mégsem dobtam ki csórit.

Inkább add oda valakinek sunyiban ha olyan a helyzet. Nem olvastam végig mik a helyzetek, de ha full benti kiskora óta, én nem tenném ki, az enyém azt sem tudná szerintem hogy hol van, attól függetlenül hogy ösztönlény..:')

febr. 2. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!