Csak szerintem undorító hogy konyhapulton és asztalom mászkál a macska?
Figyelt kérdés
A szüleim megengedik neki; nekem meg ettől minden kedvem elmegy, hogy itthoni ételt egyek, vagy abszolút a konyhában étkezzek.febr. 1. 17:22
11/77 A kérdező kommentje:
Szerintem is az lenne a legjobb, csak nem vevők rá. Önző emberek. Nem gondolnak bele a mások igényeibe. Az egy valós igény, hogy ne mászkáljon az asztalon a macska. Az nem valós igény, hogy a konyhában mászkáljon a szaroslábú.
febr. 1. 18:03
12/77 anonim válasza:
Jó nagy hisztikirálynő vagy. Le lehet ám a pultot és az asztalt törölni.
13/77 A kérdező kommentje:
A macskát meg ki lehet zárni. Az egyszerűbb, mint naponta 20x fertőtleníteni.
febr. 1. 18:11
14/77 anonim válasza:
#9 nem a macska hibája, hogy nem lett neki megtanítva, hogy hova mehet és hova nem, meg az sem hogy a szüleid szerint felmehet szerinted meg nem.
15/77 anonim válasza:
#11 te nem vagy önző igaz? Mit szólnál ha egyszer csak kibsznának az otthonodból minden látható ok nélkül? Gondolkozzál már egy kicsit.
16/77 A kérdező kommentje:
#14, nem a macska hibája, ez tény, de ettől még ő okozza a kárt. Nekem tényleg elég lenne ha a konyhából ki lenne zárva. A szobámból eleve ki van, ha csak közelít lebaxatom egy nagy fröccs vízzel.
febr. 1. 18:13
17/77 A kérdező kommentje:
#15, nem én teszek kárt más komfortjában. Sok beteg ember van, akik az állatokat tartja előbbre, de azok csak állatok.
febr. 1. 18:14
18/77 anonim válasza:
Nekem is macskám van és igen bizony felmászik mindenhova. Nyilván mikor eszem lehessegetem az asztalról/pultról, sőt ha rászólok megérti és leugrik. Nem hagyok semmi olyat az asztalon vagy pulton amibe bele tudna enni. NYilván mikor nem vagyok otthon felmászik. Ezt rendszeres takarítással kordában lehet tartani. Minden háziállatnak van jó és rossz oldala. De sokkal több pozitívumot ad mint negatívat. Nem ugat, nem kell levinni sétálni(lakásban tartott állatról van szó). Cipőket se rágja széjjel és egyből szobatiszta. Nyilván mindenkinek más jön be, ez egyén függő. Állattartás otthon=kompromisszum.
19/77 anonim válasza:
6-os, neked meg fontosabb egy tetves macska, mint a gyereket? Hát büszke lehetsz magadra. Ha nekem ilyen szüleim lennének, megmondanám, hogy engem aztán többet ne keressenek, ha a fosból kell kilapátolni, akkor se...
20/77 A kérdező kommentje:
#18, oké, hogy a kajádba nem mászik bele direkt. De lehet, hogy mielőtt leteszed az asztalra az evőeszközt, ott mászott végig a mancsaival, amivel előzőleg a kakáját kaparta el. Azt ne mondd, hogy minden percben fertőtlenítesz. Ha nem is direkt, de az ételedbe kerülhetnek elég undorító dolgok így.
febr. 1. 18:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!