Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hordozó nélkül cica utaztatás....

Hordozó nélkül cica utaztatás. Ti szólnátok, hogy nem oké?

Figyelt kérdés
Kolléganőm posztolt egy képet a cicájáról, amin látszik, hogy hordozó és minden más nélkül utazik a macska. Láttam már előben is mikor jött érte a palija, hogy a cica fent ül a kalaptartón, ami szerintem rohadt nagy felelőtlenség, balesetveszélyes. Egyszer már mondtam neki, hogy lehet hámhoz venni biztonságiövét állatoknak, de úgy látszik nem fogta fel miért mondom. Arról nem is beszélve, hogy a macskák utálják a kocsit/utazást, simán bekattanhat egy rövidebb út alatt is, és kárt tesz bennük vagy magában, ki tudja. Bunkóság lenne, ha szólnék neki, hogy ez elég felelőtlen egy gazditól? Nagyon édi macskája van, bánhatna vele jobban is.
2024. jan. 20. 07:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
Ne okoskodj bele abba, amihez semmi közöd ;) - ezt komolyan mondom. Rhaduli idegesítő tulajdonásg.
2024. jan. 20. 10:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként nyugton marad akkor én nem tartanék attól hogy megőrül és a pedálok alá bújik. Ettől függetlenül én nem hagynám hogy szabadon legyen mert egyrészt ne szőrözze össze a kocsit, másrészt pedig kiszálláskor, beszálláskor elszaladhat világgá mehet. Én csak macska szállító boxban lennék hajlandó vinni, és szerintem a macskának is jobb az. Viszont nem szólnék bele ilyen téren más dolgába.
2024. jan. 20. 10:11
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Én csak azt nem értem hogy miért pofázol bele egy random ember dolgába/életébe? Nekem elkezdene ugatni valaki a képébe röhögnék aztán csinálnám tovább a dolgom úgy ahogy ÉN jónak látom.
2024. jan. 20. 10:48
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Bla-bla-bla.

Megint egy ember, aki jobban tudja, és beleszól mások életébe.

Elöre kijelenti mert ő aztán jobban tudja, mint az, aki együtt él az állattal, hogy utálja az utazást, meg simán bekattan... Mert nem elég, hogy beleszól, de jobban is tud.

Egyébként, ettől függetlenül, hám, és egy hordozó nagyon nem árt, ha kéznél van, mert _bármikor_ adódhat olyan eset, amikor biztonságba kellhet helyezni az állatot.

2024. jan. 20. 10:57
 15/24 anonim ***** válasza:
65%
7. az a vicces, hogy direkt megnéztem, és a kresz nem szabályozza a gépkocsiban társállat szállitást.
2024. jan. 20. 10:59
 16/24 anonim ***** válasza:
19%
11-es! Mi az a Rhaduli?
2024. jan. 20. 12:21
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ne szólj bele más dolgába, elég kotnyelesnek tűnsz.
2024. jan. 20. 12:54
 18/24 anonim ***** válasza:
18%
Az a vicc, hogyha a kérdező maga akarná hordozó nélkül autóztatni a cicát, akkor mindenki nekiesne, hogy milyen felelőtlen, nem szabad, balesetveszélyes, stb. Így, hogy más macskájáról ír, így meg ne szóljon bele, semmi köze hozzá. 🤣
2024. jan. 21. 07:27
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

"Az a vicc, hogyha a kérdező maga akarná hordozó nélkül autóztatni a cicát, akkor mindenki nekiesne, hogy milyen felelőtlen, nem szabad, balesetveszélyes, stb. Így, hogy más macskájáról ír, így meg ne szóljon bele, semmi köze hozzá. 🤣"

Ezt úgy hívják árnyalt gondolkozás. Semmi meglepő nincsen benne csak neked furcsa. Annyit tesz hogy alapjában véve technikailag egyet értenek a kérdezővel ettől függetlenül viszont a cél nem szentesíti az eszközt.

2024. jan. 21. 09:11
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

18-as, nem szólok bele más dolgába, de a nemlétezőm kivan a mindenbe beleokoskodók hlyékkel, mint a kérdező is ;)

Nevetséges, ráadásul a kocsiban utaztatásnál nincs kikötve, hogy KÖTELEZŐ a hordozó (KRESZ sehol nem ír ilyet ;) ).

Egy vonaton pl igen - kivéve, ha pet-friendly a kocsi, mert ott sem kötelező, csak a hám.

2024. jan. 21. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!