A macska folyamatosan hùgyozgat, lehet valamit tenni?
A macskám folyamatosan hùgyozgat. Nem jelölgetés. Minimum minden hónapban egyszer eljátsszuk ezt. Néha minden ok nélkül, egyszerűen az ágyba húgyozik. Ma reggel konkrétan rám húgyozott miközben aludtam.Bosszúból. Mindig én kapom ezt a megtiszteltést, nem a párom, pedig én teszek mindent érte. Most az volt az indítéka, hogy mertünk elutazni egy hétre, amíg itt méreg drágán vigyázva volt rá. Emellett pedig minden alkalommal ha elutazunk otthonról "gyárt" magának egy betegséget. Nagyon ritkán megyünk el és tényleg minden egyes alkalommal az a vége, hogy több száz ezer forintot hagyunk ott az állatorvosnál. Nincsen egyébként semmilyen húgyuti betegsége, az is ki lett már vizsgálva. Egyszerűen nem bírom már tovább és nagyon erősen
ott tartok már, hogy ùj otthont keresek neki, de egy ilyen macska nem kell senkinek az szent. Hamarosan lesz 3 éves, ivartalanított kandúr, menhelyről van, 1,5 éve van nàlam és ez csak rosszabb mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!