Mit tegyek ha ott ahol lakom ölik a macskákat és a rendőrség semmit nem tesz?

Igazából nem lelövik vagy hasonló hanem kínozzák és undorítóan bánnak a tetemmel.Volt amikkor este mentem haza a sötétben és láttam,hogy az út szélén volt a macskám és ráhúzták a kocsit,meg az utóbbi esetben levágták a fejét és bedobták a kutyámhoz.Tudom,hogy nem a kutya ölte meg,mert együtt alszanak és egymás mellet esznek reggelente.A linkeket köszi nézelődtem az oldalon,de az a baj,hogy nem tudom,hogy rábizonyítani és nem tudnak az állatvédők sem semmit csinálni.(Rendőr ismerős mondta).
Viszont az nem is rossz ötlet,hogy állatrendőség.Ha elég sokkan aláírnák a kérvényt az országban és elég komoly csoportok állnának össze egy csapatba akkor lene esélyünk.Meg kéne ezt szervezni,mert már unom,hogy ott a hol élek ölik a macskákat és a kutyákat.A szomszédom kutyáját megmérgezték és le kellet altatni.Még én is megsirattam pedig nem szerettem mert mindig átszökött az én kertembe,de nem rosszalkodott csak lerágta a rózsákat.
Nem tudom,hogy kinek ártott az a kutya is.
ISTENRE MEGESKÜSZÖM,HOGY KINYÍROM AZ ÖSSZES ÁLLATKÍNZÓT.ÉLVE KÉNE ELÁSNI AZ ILYENEKET.

Kérdező!
Iszonyatosan felb***am magam azon amit írtál, hogy mit művelnek! Hol van ez helyileg?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!