Mit tegyek? A rendőrség sem segít.
A szomszédom 5 (!) nagytestű kutyát tart (csak hármat lehet), ebből kettőt a házban, hármat pedig igen szűk kennelben. A gazdáik a bent tartott kutyákat csak úgy kiengedik- ezek többször is ránk támadtak (3 kisgyerekem van, egyikük még babakocsis), amikor a házunkból indultunk az oviba. (azaz közterületen)A jegyző nem tesz semmit, a rendőrség is kint volt, beszéltek a szomszéddal, aki megígérte, hogy "majd jobban odafigyel". De persze változás nincs, a kutyák szabadon szaladgálnak én meg csak akkor indulhatok el, ha bementek a házba.
Normális ez, hogy rettegnem kell a saját házam előtt? Féltem a gyerekeimet. Persze nem a kutyák tehetnek róla, tudom.
ja, már próbáltunk velük beszélni, de nem lehet.
Ha sintért hívok, az elviszi a kint kóborló kutyákat?
Ha az utcára engedik ki, akkor jogos a háborgásod.
Az pedig, hogy hány kutyát tart, és mit enged meg a törvény, sz*rd le, ne foglalkozz más dolgával. Ezt nem szeretem, ha valaki más dolgába beledumál.
az elöttem válaszolónak
te mit csinálnál ha a szomszéd kutyái marcangolják a gyerekedet?semmit???????????én egyszer átéltem már ezt.de nem sok kellett volna hogy elvesszen a fél seggem:S és még most is félek a szabadon engedett kutyáktól
vadnak látszó ebektől
gyermekvédelmist ajánlom
Kösz a válaszokat!
Én szeretem a kutyákat, mi is tartunk kettőt, kerítésünk van és nem engedjük ki az utcára. Nem veszélyeztetünk másokat. A szomszédaink viszont mivel nincs kerítésük, csak kiengedik a kutyákat az utcára, és ha mi éppen arra járunk, jól nekünk jönnek. A saját gazdáját is megharapta már- én viszont nem szeretném megvárni, hogy a 6, 4 és 1 éves gyerekemnek bármi baja legyen. Így is félnek tőlük.
Én nem vagyok kutyaellenes, de a szomszéd nem tartja őket megfelelően. Náluk a kutyasétáltatás abból áll, hogy póráz, minden nélkül szabadon, felügyelet nélkül hagyják- akár órákig!!! a kutyákat.
Szerintem meg egyenesen a bíróságra menj.
Szedd össze - mond el, írd össze - minden eddigi küzdelmedet.
"Már rég kihívtam volna valami állatvédőket, nem a sintért, hogy jól elaltassák őket, mert ő csak szros állatok..."
Az ilyen emberek miatt van annyi szenvedő kutya.. mi az h csak sz@aros állatok?? nyomorék. -.- téged kéne elaltatni..
a kérdezőn én se tudok semmit segíteni, állatmentőket, vagy esetleg valamelyik menhelyt keresd fel a környéketeken, biztos tud valamit segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!