Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A párom macskaallergiás,...

A párom macskaallergiás, tippek, ötletek?

Figyelt kérdés

Nem intenzíven, tehát nem fullad, nem mutat extrém tüneteket, csak valamennyire folyik az orra, de ez is változó.

Kertesben lakok, arra gondoltam lehetne kinti benti macska amúgyis nagyon ki szeretne menni. Csak féltem nehogy elüssék, szóval valahogy még meg kéne csinálnunk a kerítést szökésbiztosra. Vannak ötleteitek hogyan?

Meg úgy hallottam a bársony kanapékat nem kaprják annyira és nem szívesen heverésznek rajta. Ez igaz?

Étrenddel lehet segíteni kicsit az allergén fehérjék termelésének visszafogását? Vagy bármi egyéb tipp?

Köszii

2023. dec. 18. 16:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

10-es!

Az általad nevezett "büdös dög" is ugyanolyan élőlény mint te, a különbség köztetek, hogy a "büdös dög" értelmesebb és szeretetre méltóbb, mint te.

2023. dec. 18. 18:06
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

"Cirmi elaludna hamarosan" - büszke lehetsz magadra.

Az ilyen emberek miatt tartom többre az állatokat az embereknél.

2023. dec. 18. 18:17
 13/23 anonim ***** válasza:
3%

Lecserélni a macskát egy kutyára.

Vagy a macskás nőt kell egy kutyásra.

2023. dec. 18. 18:17
 14/23 anonim ***** válasza:
13%
12-es te elmebeteg vagy
2023. dec. 18. 18:18
 15/23 Salx Narval ***** válasza:
78%
Elsőként bizonyosság kellene arról, hogy valóban a macska nyálára allergiás e a párod, ha igen akkor sajnos azzal, hogy néha kimehet az udvarra is a macsek nem oldódik meg semmi. Én abba nem szeretnék tanácsot adni, hogy mi legyen a macska sorsa ez a ti dolgotok de ha kiengeded az nem fog sokat segíteni, még a teljes kint tartása sem hoz 100% sikert néha . Más: nekem csak 12m kapu nélküli udvarrészt kell védenem erre tökéletes egy tömör tűztövis sövénykerítés, de ezt nem mindenhol lehet alkalmazni. Nem is megoldásként javasoltam csak egy lehetséges megoldásnak a macska udvarban tartására, ha nincs máshol lehetősége a kijutásra ezen tuti nem megy át patkánynál nagyobb állat.
2023. dec. 19. 06:45
 16/23 anonim ***** válasza:
26%
Ha a macska olyan tojást eszik amit macskával érintkező tyúk tojt azzal csökkenthető az allergizálása. De vannak direkt ilyen tápok is pl: PURINA PRO PLAN LiveClear
2023. dec. 19. 08:12
 17/23 A kérdező kommentje:

Jézusom de sok a beteg ember itt. Lehet inkább máshol kellett volna kérdeznem, elég hányadék embernek nevezett véglények járnak ide.

Igazából csak ez a görgős meg egyéb szökésbiztos kerítés megoldások érdekelnének.

Meg hogy milyen anyagokra ragad kevésbé a szőr. De ok... majd felteszem a kérdést máshol, ahol várhatóan 50nél azért magasabb az átlag IQ...

2023. dec. 19. 15:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is macskaallergiás vagyok. Csak azután jött ki az allergiám, hogy elkezdtem macskát tartani. Nekem az vált be, hogy a macskák ki vannak zárva a hálószobákból. Oda semmiképp se mehetnek be. Emellett a fent említett PURINA PRO PLAN LiveClear, nálam teljesen megszüntette a tüneteket. Elég drága, és kell vagy 2-3 hónap, mire érezni a hatását, de nálunk nagyon bevált. A nyáron édesanyám is itt volt nálunk két hetet vendégségben, és ô is macskaallergiás fiatal kora óta, de nem jöttek ki nála se a tünetek.
2023. dec. 21. 07:40
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja és nálunk csak bentiek a macskák.
2023. dec. 21. 07:47
 20/23 anonim ***** válasza:
17%

Kedves kilences provokatív agyhalott, egy allergiás embernek ALAP, hgoy szedi a gyógyszerét!

Nem időszakosan, hanem mindig!, amikor allergénnel találkozik.

Kérdező: a párod szedjen gyógyszert, mint mindenki, aki allergiás a pollenre, kutya-macskaszőrre, mert bárhol találkozhat vele.

2023. dec. 21. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!