Milyen fajta cicát ajánlotok macskaallergiára esetleg milyen kezelést?
Van hipoallergen macska, de nem garancia semmire, lehet, hogy lesznek tole tuneteid ugyanugy, allergia sulyossagatol fugg.
Igen, ezek a macskak dragak 5-os, nyilvan, mert csak es kizarolag tenyesztotol vasarolt, fajtatiszta macska lehet hipoallergen, keverek nem.
De nem akkora muveszet osszegyujteni ra a penzt, nem 2 nap alatt kell eloteremteni.
Nyilvan aki naprol napra el es a honap vegen szinte enni se tud, az nem tudja kifizetni, de ne is tartson igy allatot.
#6 Igen maga a teszt része is fontos lenne nekem, hogy esetleg egy tenyésztőnél megnézhessem vagy pár napra itt legyen a környezetemben, csak nem tudom ez hogy működik pontosan.
#7 Természetesen felkészülten tervezek macskát örökbefogadni/venni, és nem is 2 forintot teszek félre rá. Igazából az anyagi vonzatával nincs problémám magával az allergiával van, egy állat amúgy is minden pénzt megér, főleg nekem megérne egy cica már nagyon régóta vágyok rá.
#8 Biztos vagyok benne hogy egy fajtiszta antiallergén macska, esetleg légtisztító és egyebek oltás stb nem lenne olcsó, de nem is megúszósan tervezem, hanem úgy hogy hosszútávon ez opcionális együttélés maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!