Rosszul lett a macskánk?
A cicánk minden előzmény nélkül rosszul lett (vagy nem vettem észre, kint volt a konyhában), oldalra borult és ijedten nyávogott a földön. Úgy nézett ki és úgy is hangzott mint aki.. nem is tudom, ájulás közelben van, ölbe véve is "olvadt" össze, teljesen elengedte magát. Az ágyon sikerült felrázni pillanatok alatt, nem ájult el, és azóta semmi baja sincs. Mármint látszólag, járkál, nem nyávog, evett és ivott is.
Meg is volt etetve, friss vize mindig van, 17:30 - 18:00-között kapott enni ahogy máskor is, 20:00 felé történt ez. Félek, hogy meg fog ismétlődni így, hogy azt sem
tudom mi történt hirtelen. 4 éves, ivartalan, egy picit most már kezd túlsúlyos lenni (1kg felesleg van rajta), és beteg sosem volt, így tényleg ötletem sincs. Kutyánk van, de nem hinném, hogy vele hoztunk haza valamit, akkor ő is beteg lenne (gondolom).
Volt már ilyen valaki macskájával?
Nyílván fogja látni orvos, de most esélytelen, hogy az esőben éjszaka 2 kisgyermekkel bárhová is rohangáljak, maximum ha tényleg nagy és sürgős a baj.

Látatlanban nem tudom, hogy mi lehet a probléma, az állatorvos majd tudni fogja, hogy milyen vizsgálatok fognak neki kelleni.
Nem habzott a szája esetleg? Időlegesen nem állt fent merevség a testében?

Jó, akkor nem alszok szerintem. Biztos ami biztos.. 😰
Ki jöhet csak így a semmiből ez a betegség? Még csak embert sem ismertem akinek ilyen baja lett volna, remélem, hogy nem erről van szó :(

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!