Megmérgezték?Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Kérdés félre vezető igen meg mérgezték már tudom.Hátsó szomszéd töbször is panaszkodott az eddigi cicáinkra , hogy oda járnak(ö szoktatja oda öket , mert enni ad nekik aztán panaszkodik össze vissza)Már ez a harmadik eset hogy meg lett mérgezve valszeg patkány méreggel , közvetlen bizonyiték nincs ellene legállábbis nem tudok fel mutatni sajna, viszont smelyik szomszédunk nem ilyen beteg rohadék, hogy meg mérgezzen egy állatot, csak ő. Mit lehetne tenni, szegény cica már 5 napja ilyen én nem voltam itthon csak most tudtam meg , eszik, meg iszik szerencsére viszont dölöngél mintha részeg lenni.És ez ellen a nö ellen mit lehetne tenni esetleg valami tipp. Elegem van belöle és undoirtonak tartom a létezését is gondoltam hogy halálosan meg fenyegetem, hátha észbe kapna viszont őrült a nö és nem hiszem , hogy segiteni.2023. nov. 14. 16:11
21/26 anonim válasza:
Eszetekbe sem jut állatorvoshoz vinni, helyette karbatett kézzel nézitek napok óta, hogy rosszul van. Grat! Ez is kimeríti az állatkínzás fogalmát. Semmivel sem vagytok jobbak a szomszédnál.
22/26 anonim válasza:
Egyszer eteti utána mérgezi?? Most mi van??? Ha ez igaz akkor a szomszédod nem teljesen komplett. Egyébként meg mit gondolsz ha hagyod h kóboroljanak a macskáid előbb utóbb nem unja meg valaki h össze vissza szarják, hugyozzák az udvarát már bocsi! Ha úgy gondolod vannak saját állatqid akkor tartsd telken belül mert törvény is kötelez rá.
23/26 anonim válasza:
22megjegyzem egy rendes szép drága kertben a macskák 90%ban a legszebb növényeket tartják legalkalmasabbnak hogy odakullancsanak…és a macskapisi pedig gyönyörűen égeti a pázsitot is…
És akinek a kertje a mindene aaazz
Rohadtul érzékenyen érinti az ilyen…továbbmenve a fanatikusoknak egyenes érvágás
25/26 anonim válasza:
A nöt nőnek írjuk. Vidd el orvoshoz!!! Tartsd bent a macskát. Próbáld videóra venni amit csinál aztán azzal már be lehet sétálni a rendőrhöz. Menj át ordítsd le a fejét fenyegesd a te is nő vagy akkor tépd meg. Meg mond el a többi szomszédnak is ,hogy hülye.
26/26 anonim válasza:
"A nöt nőnek írjuk. "
Nem. Aki mörgez az csak nö, vagy n.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!