Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Menhelyi, nemrég elhozott...

Menhelyi, nemrég elhozott macskám kiszökött de itt van a ház körül, hogy tudnám megfogni?

Figyelt kérdés
Benti cicának hoztuk, adjatok tippeket hogy tudnám megfogni, kajával már próbáltam, amint megérzi hogy meg akarom fogni, elrohan. Csapdát is tettem ki, nem megy bele.
tegnap 07:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A kaját házon belül kell elhelyezni és az ajtót nyitva hagyni.

Ha bejött enni, akkor ajtó becsuk.

Szívás, mert ahhoz hideg van, hogy hosszasan nyitva legyen a bejárati vagy teraszajtó.

A csapdába is csak akkor megy bele, ha étel van benne.

tegnap 07:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Lehet hogy itt nem látszik de annyi gógyim van hogy kaját teszek a csapdába. Volt már virsli, felvágott, rántotthúsdarab.

Mi a legcsábítóbb kaja nekik?

tegnap 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát amikor a környékünket ellepték a rókák, a mezőőr a lecsókolbászt javasolta. Bele is ment két kisróka (elvittük őket a természetes lakhelyükre)

És természetesen az én haspók macskám is belemászott. (Kinti-benti cica; de max. a házat sétálja körbe és jön befelé. A lecsókolbásznak viszont ő sem tudott ellenállni)

tegnap 08:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi, próba szerencse.

Próbáltam már olajos hallal is.

tegnap 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült?
tegnap 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A mieink a nyers csirkenyakat imádják nagyon
tegnap 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A halat imádják a macskák próbálkozhatsz azzal is.
tegnap 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Élvefogó csapda segíthet csak. Abban van egy billentyű közepetáján, azon túl kell elhelyezni a kaját, rálép és lecsukódik az ajtó.Máshogy nem fog menni.
tegnap 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!