Nemrég költöztem kislányommal falura.Rokonaink nincsenek.Erős a gyanúm,h a szomszéd házaspár ki akar minket készíteni (talán elmarni innen).Konkrétan a kinti cicánk van veszélyben.Felszínen álbéke-féle van,ezért tanácstalan vagyok hogyan előzzem meg?
"Konkrétan a kinti cicánk van veszélyben."
Egy kint tartott macska élete alapból millió veszélynek van kitéve. Tartsd bent a macskát és probléma megoldva.
Mást nem tudsz tenni, mint azt, hogy az eddigi kinti cica innentől benti cica lesz... Máshogy nem fogsz tuni tenni ellene.
Mi másra gondoltál? "Kedves Jolán! Tudom ám, hogy Mircit fejbe akarod vágni / meg akarod mérgezni / kútba akarod dobni... Kérlek ne tedd, mert irgumburgum lesz!"
Ugye érzed, hogy ez csak olaj lesz a tűzre? Ha valóban igazad van, akkor innentől pontosan tudni fogják, hogy jó úton járnak és ha eddig eszükbe sem jutott volna, még akkor is meglépik a dolgot.
2es féltjük a cicánkat mely átjár hozzájuk is sajnos.
megmérgezhetik vagy más módon árthatnak neki. értelmetlen részleteznem h alapos okom van félteni a cicát tőlük (teregetés közben véletlenül hallottam őket...).
persze továbbra is fenntartanák a békés szomszéd látszatát, de cseszhetem ha a cicát elveszítjük, kijön belőlem és úgyis harag lesz. Hogy előzzem meg? Mások mit mondanának megelőzésképpen a kedves szomszédéknak h el a kezekkel a cicánktól? Mert nem várhatom ölbe tett kézzel h bekövetkezik, a lányom imádja, családtag!
Nem tudom. Nekem meg az jön le az írásodból, hogy odaköltöztetek és te fujjogsz arra, aki csak simán kedves, mert szerinted álkedves. Ennek a mentális zavarok kategóriában lenne a helye!
A macskát az állatvédelmi törvény alapján köteles vagy a saját telkeden tartani. Vagy legyen benti, vagy csináltasd meg a kerítést, így nem kell félteni mástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!