Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nemrég költöztem kislányommal...

Nemrég költöztem kislányommal falura.Rokonaink nincsenek.Erős a gyanúm,h a szomszéd házaspár ki akar minket készíteni (talán elmarni innen).Konkrétan a kinti cicánk van veszélyben.Felszínen álbéke-féle van,ezért tanácstalan vagyok hogyan előzzem meg?

Figyelt kérdés

2022. jún. 21. 15:04
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
89%

Azt, hogy nem tetszenek a válaszok ne arra hárítsd hogy egyedül élő nő vagy. (Te szegény..)

Nem mindenki szereti, ha más macskái az ő kertjében van. Mellesleg lehet, hogy ha hazamegy akkor használja az almot, de attól még végezheti a dolgát más kertjében is.

Vagy nem engeded ki, vagy macskabiztos kerítést építtetsz, és nem zavar mást a te macskád, mellesleg erősen csökkennek a rá néző veszélyek is (mert amúgy vicces, hogy addig aggódsz, amíg a szomszédot lehet leszólni azért mert valamiben nem értetek egyet, de minden más kismillió veszélyforrás miatt nem)

2022. jún. 21. 15:49
 22/52 anonim ***** válasza:
86%
Hat rajtad nem lehet segiteni, ne haragudj.
2022. jún. 21. 15:51
 23/52 anonim ***** válasza:
88%
Uhh, kérdező, téged olvasgatva sztem nem a szomszéddal van itt a baj...
2022. jún. 21. 15:56
 24/52 anonim válasza:
91%
Nem írtál túl sok konkrétumot:D Sem pedig bármilyen hasznos információt. Miért félted pontosan annyira azt a macskát? Mit hallottál teregetés közben?
2022. jún. 21. 16:10
 25/52 anonim ***** válasza:
93%

Csak az első oldalt olvastam el, többi választ nem.

"2es féltjük a cicánkat mely átjár hozzájuk is sajnos."

Ha annnyira félted tartsd bent a házban, vagy csinálj macska biztos kerítést.

Itt nem a szomszéd a gonosz csúnya mumus, hanem te vagy a 6ökör felelőtlen állattartó. Semmi keresni valója a macskádnak idegenek kertjében. Jöhetsz te a tirpák szöveggel hogy falu, szabad állat meg mi egyebek de a törvény is kimondja hogy az állattartó köteles a saját telkén belül tartani az állatait. Igen, ebbe a macska is beletartozik. Igen, még Tirpákián is érvényes a törvény.

Vagy bent tartod vagy elfogadod hogy meghal. Nem köteles eltűrni a szomszéd, hogy a macskád telef0ssa a kertjét meg mi egyebek.

2022. jún. 21. 16:23
 26/52 anonim ***** válasza:
81%
A "ne engedd" oda nem csak azt jelentheti, hogy a 40°-ban is csak a 20 négyzetméteres házatokban lehet. Van kertetek is. Na onnan nem mehet át a szomszédhoz. Kerítés nincs?
2022. jún. 21. 16:29
 27/52 anonim ***** válasza:
25%
Mennyiért csinálnak meg egy macskabiztos kerítést? Még nem találtam olyat, aki vállalta volna.
2022. jún. 21. 16:36
 28/52 anonim ***** válasza:
85%

Én is rühellem, hogy a szomszéd macskája átjár szarni-hugyozni. Meg nem ölném ezért, de ha meglátom, elkergetem.

Aki ezen méltatlankodok, az még nem tapasztalta, milyen iszonyú bűzt képes csinálni egy ilyen dög. Arról nem beszélve, hogy párnát nem lehet kint hagyni a teraszon, mert belefekszik, összeszőrözi. Nagyon bosszantó tud lenni más állata a saját portádon.

2022. jún. 21. 16:37
 29/52 A kérdező kommentje:
26os van. de vigan átmászik. ahogy mindenki más cicája átmászik hozzánk, léckapun besurran, meg az emlitett szomszédhoz is, meg mindenkihez mindenkié. a mienk nem győzi a területét védeni, megzabálják a kajáját, mégsem akarom legyilkolni őket. csak a mi cicánk szurja a szemüket. h miért nem akarom 20 nm -en benn tartani? mert én is tolerálom mindenki más cicáját. és mert autó se jár erre, csak az itt lakók. a rosszindulatú ember tehát a probléma.
2022. jún. 21. 16:38
 30/52 anonim ***** válasza:
18%

"csak a mienk idegesíti, a másoké nem" ->

Akkor nem az állattal van baja, hanem veletek. Ha nem lesz macska, lesz kerítés, hangos a gyerek, hangos a TV, átlóg a fa, stb. ... ebből háború lesz. Akkor lesz neked jó, ha látják rajtad, hogy nem csicska vagy aki lohol előre köszönni, hanem diktátor aki megmondja, hogy mi van. Az ilyenekkel így kell bánni.

2022. jún. 21. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!