Nemrég költöztem kislányommal falura.Rokonaink nincsenek.Erős a gyanúm,h a szomszéd házaspár ki akar minket készíteni (talán elmarni innen).Konkrétan a kinti cicánk van veszélyben.Felszínen álbéke-féle van,ezért tanácstalan vagyok hogyan előzzem meg?
Azt, hogy nem tetszenek a válaszok ne arra hárítsd hogy egyedül élő nő vagy. (Te szegény..)
Nem mindenki szereti, ha más macskái az ő kertjében van. Mellesleg lehet, hogy ha hazamegy akkor használja az almot, de attól még végezheti a dolgát más kertjében is.
Vagy nem engeded ki, vagy macskabiztos kerítést építtetsz, és nem zavar mást a te macskád, mellesleg erősen csökkennek a rá néző veszélyek is (mert amúgy vicces, hogy addig aggódsz, amíg a szomszédot lehet leszólni azért mert valamiben nem értetek egyet, de minden más kismillió veszélyforrás miatt nem)
Csak az első oldalt olvastam el, többi választ nem.
"2es féltjük a cicánkat mely átjár hozzájuk is sajnos."
Ha annnyira félted tartsd bent a házban, vagy csinálj macska biztos kerítést.
Itt nem a szomszéd a gonosz csúnya mumus, hanem te vagy a 6ökör felelőtlen állattartó. Semmi keresni valója a macskádnak idegenek kertjében. Jöhetsz te a tirpák szöveggel hogy falu, szabad állat meg mi egyebek de a törvény is kimondja hogy az állattartó köteles a saját telkén belül tartani az állatait. Igen, ebbe a macska is beletartozik. Igen, még Tirpákián is érvényes a törvény.
Vagy bent tartod vagy elfogadod hogy meghal. Nem köteles eltűrni a szomszéd, hogy a macskád telef0ssa a kertjét meg mi egyebek.
Én is rühellem, hogy a szomszéd macskája átjár szarni-hugyozni. Meg nem ölném ezért, de ha meglátom, elkergetem.
Aki ezen méltatlankodok, az még nem tapasztalta, milyen iszonyú bűzt képes csinálni egy ilyen dög. Arról nem beszélve, hogy párnát nem lehet kint hagyni a teraszon, mert belefekszik, összeszőrözi. Nagyon bosszantó tud lenni más állata a saját portádon.
"csak a mienk idegesíti, a másoké nem" ->
Akkor nem az állattal van baja, hanem veletek. Ha nem lesz macska, lesz kerítés, hangos a gyerek, hangos a TV, átlóg a fa, stb. ... ebből háború lesz. Akkor lesz neked jó, ha látják rajtad, hogy nem csicska vagy aki lohol előre köszönni, hanem diktátor aki megmondja, hogy mi van. Az ilyenekkel így kell bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!