Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nemrég költöztem kislányommal...

Nemrég költöztem kislányommal falura.Rokonaink nincsenek.Erős a gyanúm,h a szomszéd házaspár ki akar minket készíteni (talán elmarni innen).Konkrétan a kinti cicánk van veszélyben.Felszínen álbéke-féle van,ezért tanácstalan vagyok hogyan előzzem meg?

Figyelt kérdés

2022. jún. 21. 15:04
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
88%
Vidd be a macskát és tartsd bent! Mi ezen olyan bonyolult?
2022. jún. 21. 15:22
 12/52 anonim ***** válasza:
88%

Tartsd bent, B+. Mi is elzavarjuk a szomszéd macskáit. Vagy építs olyan kerítést, amin nem tud átmenni a macska.

Ők tűrik el, hogy te egy felelőtlen gazda vagy.

2022. jún. 21. 15:24
 13/52 A kérdező kommentje:
lakásunk tenyérnyi. kint meg a nagy udvar, telek. szomszédénak nincs cicájuk, kóbor állatok errefele nem léteznek. a barátkozás igénye sajnos nem kölcsönös, első perctől körbe ugráltam őket de köszönni is alig akarnak.a cicát nem tarthatjuk bent, mindig kijáró volt
2022. jún. 21. 15:26
 14/52 anonim ***** válasza:
91%
Már írták, hogy ne engedd ki. A 9-es hozzászólásod alapján úgy tűnik, nem akarod tudomásul venni a lehetséges megoldást.
2022. jún. 21. 15:27
 15/52 anonim ***** válasza:
89%

Ha akkora a telek építs egy macska kifutót. A cica vagy megszokja, hogy benti cica vagy viszlát cica lesz.

Azért nehogy már a szomszédok legyenek a hibásak mert a TE macskád odajár.

Mondom mindezt macska tulajként.

2022. jún. 21. 15:31
 16/52 anonim ***** válasza:
98%

Pocsék szituáció. Akkor csak az marad, hogy keresel neki egy új gazdit. A kislányod szomorú lesz, de meg kell értenie, hogy ez a cica érdeke.

Szerintem a kislányod akkor sokkal szomorúbb lenne és nagyobb sokk lenne számára, ha mondjuk a cicátok úgy menne haza, hogy például hány és már görcsei vannak a méregtől vagy esetleg eltűnne és még azt sem tudnátok, hogy mi lett vele.

2022. jún. 21. 15:33
 17/52 A kérdező kommentje:

köszönöm a véleményeket.

a cica oltott, chippelt, bent jár alomra.

hozzánk is átjárnak mások cicái. nem akarom legyilkolni őket, sőt, örülök nekik.

nem ülhet 20 nm-en miközben kint nyár van.

a dolog személyes, mert egy egyedül élő nőt könnyű szadizni.

több kommentem nincs, aki nincs a helyzetünkben az nem tudja átérezni. minden jót.

2022. jún. 21. 15:36
 18/52 anonim ***** válasza:
85%
Csak gondolj bele: minden nap átmenne a kertedbe egy ló vagy egy anakonda. Mert ugye szegényt nem lehet megkötni, jajj úgy nem szabad, megszokta kiskorában... állat, állat. Kötelező portán belül tartani és bizonyítani se fogod tudni, ha kinyírják, mert náluk héderel és szarja tele a kertet. Ergó vagy bent tartod vagy viszlát cica.
2022. jún. 21. 15:36
 19/52 qkker1 ***** válasza:
87%

"több kommentem nincs, aki nincs a helyzetünkben az nem tudja átérezni. minden jót."

Mi van, nem tetszik az igazság? Köteles vagy a macskádat kerítésen belül tartani, a szomszéd nem köteles a macskahúgy macskaszarszagot elviselni!

2022. jún. 21. 15:42
 20/52 A kérdező kommentje:
19es oké. a környék rendezett, másoknak is vannak cicái. össze vissza cikáznak, bejárnak az említett szomszédékhoz is. ugyanúgy mint a mienk. csak a mienk idegesíti. a másoké nem. mindegy, köszönöm az eddigieket. a macskakifutós komment hasznos volt, megfontoljuk ❤️ 🙏
2022. jún. 21. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!