Nemrég költöztem kislányommal falura.Rokonaink nincsenek.Erős a gyanúm,h a szomszéd házaspár ki akar minket készíteni (talán elmarni innen).Konkrétan a kinti cicánk van veszélyben.Felszínen álbéke-féle van,ezért tanácstalan vagyok hogyan előzzem meg?
Tartsd bent, B+. Mi is elzavarjuk a szomszéd macskáit. Vagy építs olyan kerítést, amin nem tud átmenni a macska.
Ők tűrik el, hogy te egy felelőtlen gazda vagy.
Ha akkora a telek építs egy macska kifutót. A cica vagy megszokja, hogy benti cica vagy viszlát cica lesz.
Azért nehogy már a szomszédok legyenek a hibásak mert a TE macskád odajár.
Mondom mindezt macska tulajként.
Pocsék szituáció. Akkor csak az marad, hogy keresel neki egy új gazdit. A kislányod szomorú lesz, de meg kell értenie, hogy ez a cica érdeke.
Szerintem a kislányod akkor sokkal szomorúbb lenne és nagyobb sokk lenne számára, ha mondjuk a cicátok úgy menne haza, hogy például hány és már görcsei vannak a méregtől vagy esetleg eltűnne és még azt sem tudnátok, hogy mi lett vele.
köszönöm a véleményeket.
a cica oltott, chippelt, bent jár alomra.
hozzánk is átjárnak mások cicái. nem akarom legyilkolni őket, sőt, örülök nekik.
nem ülhet 20 nm-en miközben kint nyár van.
a dolog személyes, mert egy egyedül élő nőt könnyű szadizni.
több kommentem nincs, aki nincs a helyzetünkben az nem tudja átérezni. minden jót.
"több kommentem nincs, aki nincs a helyzetünkben az nem tudja átérezni. minden jót."
Mi van, nem tetszik az igazság? Köteles vagy a macskádat kerítésen belül tartani, a szomszéd nem köteles a macskahúgy macskaszarszagot elviselni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!