Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lejárt virslit adhatok macskak...

Lejárt virslit adhatok macskaknak?

Figyelt kérdés

Kaptunk a szomszédból egy csomag virslit (sertés), idén január végén lejárt.. nem tudom, hogyan tárolták eddig, de semmilyen különös szaga nincs.

Nyilvan nekünk eszünkbe se jutna, hogy megegyük, de a macskaknak odaadhatom? Vagy inkább kutyának?

2023. nov. 11. 13:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
38%
30as.Egy agyontenyésztett eleve beteges,életképtelen kutya, macska biztos kap ételmérgezést a romlottt hústól,de egy házimacska, házikutya, főleg ha keverék az nagyon ritkán.Én régen csak pislogtam milyen büdös húsokat megettek és semmi bajuk nem lett, még hiénakutyák is megirigyelték volna őket, pedig az ő gyomruk tipikusan a döghúsban lévő bacik lebontására specializálódott.
2023. nov. 16. 00:22
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kell értelmezni az egy éve lejárt virslit? Csakis fagyasztóban lehetett, mert különben már mászna. A fagyasztás ideje viszont annyival meghosszabbítja az eltarthatóságot, bár 1 év még úgy is sok.
2023. dec. 24. 10:18
 33/33 anonim ***** válasza:
43%
A ragadozó állatok gyomra, pl, kutza, macskafélék, teljesen mások mint mi emberek, döghúst, elásott büdös csontot stb. is képesek megenni is megemészteni!
2023. dec. 24. 11:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!