Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lejárt virslit adhatok macskak...

Lejárt virslit adhatok macskaknak?

Figyelt kérdés

Kaptunk a szomszédból egy csomag virslit (sertés), idén január végén lejárt.. nem tudom, hogyan tárolták eddig, de semmilyen különös szaga nincs.

Nyilvan nekünk eszünkbe se jutna, hogy megegyük, de a macskaknak odaadhatom? Vagy inkább kutyának?

2023. nov. 11. 13:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
21%
Nem vettük észre hogy büdöset fosnak, kint végzik a dolgukat és elkaparják.Szeretik,állandóan nyávognak ha az ember eszik akkor miért ne adnám oda? 8as vagyok.
2023. nov. 11. 17:20
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
11, pl mert az állatnak nem a szemetet adjuk oda, mert normális ember törődik az állat egészségével....? Persze ti láthatóan nem, kint tartjátok a macskát és szeméttel etetitek, gondolom ha elpusztulnak, akkor jön a vállvonás meg a következő macska, mint egy eldobható tárgy.
2023. nov. 11. 17:28
 13/33 anonim ***** válasza:
96%
A macska nem konyhamalac!
2023. nov. 11. 17:37
 14/33 anonim válasza:
19%
A virsli nehezen romlik es sok szegény csalad megeszi a lejárt virslit ha még nem zoldult be akkor biztos hogy fagyasztoban tárolták. A kutya a döghúst is megeszi az hogy tarositoszer van benne istenem az ember se ehetne ilyen szarokat hagyjuk mar ezt a szoveget hogy ha magadnak nem adnád akkor a kutyának se... Akkor egyen a tápot az ember is
2023. nov. 11. 17:41
 15/33 anonim ***** válasza:
78%
#11 Azért, mert egyértelműen leszarjátok, hogy mi van a macskákkal, nem is a saját macskáitok, csak néhány környékbeli kóbor cica, akik odamennek hozzátok (is) kaját kérni. Ti meg a szemetet adjátok nekik. Ennél még az is jobb az állatnak, ha saját maga vadászhat valami zsákmányt. Meg biztosan vannak normális szomszédaitok is, akik macskának való étel adnak nekik. Csak gondolom addig jó a macska, amíg jajj, de cuki, meg lehet simogatni. Csakhogy ettől még nem leszel a gazdija, a felelős állattartás nem csak simogatásból áll!
2023. nov. 11. 17:42
 16/33 anonim ***** válasza:
18%
Szakmai válaszom.: Igen.
2023. nov. 11. 17:44
 17/33 anonim ***** válasza:
85%
16: Milyen szakma? "Lejárt virsli zabáló"?
2023. nov. 11. 18:06
 18/33 anonim ***** válasza:
82%
A szakmaja valami gyari szalagmunkas vagy takarito a husgyarban... es ettol azt kepzeli, hogy mar elelmiszermernok. Mindent is tud a virslikrol... :))
2023. nov. 11. 18:09
 19/33 anonim ***** válasza:
64%
11 vagyok..hol irtam 12es hogy kint tartjuk az állatainkat.Van egy kutyánk és 2 macskánk mindhárom benti csak kint végzik a dolgukat.Értelmezés megy úgy látom.Nem etetjük szeméttel őket, csak már az asztalra másznak a szánkból is kinézik.És előfordult h lejárt pár napos bontatlan szalámit adtunk nekik, köszönik jól vannak. Alapvetően 2 fontos étkezésük van reggel és este akkor kapnak macskafalatot, pástémot stb.hidd el jobban vannak tartva az állataink mint itt sokmindenkinek..szóval hagyjuk..15 úgyszint ki írta hol írtam hogy kóbor macskákat etetünk 🤣🤷‍♀️ full vicc
2023. nov. 11. 18:19
 20/33 anonim ***** válasza:
73%

19, azért mert nem akarod, hogy az állatod szenvedjen?

Szerintem az állat (bármilyen állat, akár haszon, akár kedvenc) tartásának a nagyon nagyon minimum kritériuma, hogy biztosíts neki:

-elegendõ és megfelelõ táplálékot

-mefelelõ életteret és védelmet az elemektõl, ragadozóktól, egyéb körülményektõl

-állatorvosi ellátást

Hallod, ez nem csak egy házi kedvencre, de egy levágni tartott malacra igaz kellene, hogy legyen.

Esküszöm a léc a béka valaga alatt van, de egyesek még az alá is belimbóznak

2023. nov. 11. 18:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!