Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lejárt virslit adhatok macskak...

Lejárt virslit adhatok macskaknak?

Figyelt kérdés

Kaptunk a szomszédból egy csomag virslit (sertés), idén január végén lejárt.. nem tudom, hogyan tárolták eddig, de semmilyen különös szaga nincs.

Nyilvan nekünk eszünkbe se jutna, hogy megegyük, de a macskaknak odaadhatom? Vagy inkább kutyának?

2023. nov. 11. 13:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
57%
Ha egy hete lenne lejárva, azt mondanám szagold meg, ha nem büdös, vagy nyálkás, akkor forró vízbe dobd be pár percre, és add oda. De egy éve lejárva?? Hacsak nem a fagyasztóban pihent idáig, akkor kuka. Ha fagyasztóból szedte elő, akkor ugyanaz az eljárás, mint előbb említettem.
2023. nov. 11. 18:38
 22/33 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg ha láthatóan és szagolhatóan nem romlott meg, akkor add oda a macskának. Lehet hogy ha rendszeresen ilyen sós meg fűszeres emberkajákat fogyaszt, az hosszú távon egészségtelen, de egyszeri alkalommal egy kis virsli nem árthat neki...
2023. nov. 11. 19:24
 23/33 anonim ***** válasza:
56%
Nyugodtan. Mi is szoktunk, sosem volt még baja belőle.
2023. nov. 11. 19:25
 24/33 anonim ***** válasza:
45%
NEM adunk virslit, párizsit, szalámit a macskának, mert tönkremegy a veséjük...
2023. nov. 12. 08:57
 25/33 anonim ***** válasza:
52%
oké 24es...majd én eldöntöm mit adok neki.
2023. nov. 12. 09:36
 26/33 anonim ***** válasza:
55%
Macskának, kutyának vasgyomra van, ne hasonlítsuk már az emberekhez,😂 mikor sokszor dögöket meg kakát esznek.Semmi bajuk nem lenne, még a rohadó virslitől se, továbbá nem hülyék ők se, mikor ki teszed elé és tetszik neki a szaga, csak akkor eszi meg.A mi kutyánk elásott döghúst is megette..
2023. nov. 13. 23:58
 27/33 anonim ***** válasza:
35%

26, Na jól van hallod, a macska meg megenné a nejlonzacskót, a lámpa kábelét ha hagynád neki, de attól még szerintem mindenki tudja, hogy nem jó neki. 🤦🏻‍♀️

Egy állat intellektusa nincs az emberivel egy szinten (bár mondjuk itt néhányan azért kétesek ilyen téren), noná, hogy összeeszik tücsköt-bogarat, de te meg azért vagy a gazdája és felelõs érte, hogy ne hagyd neki.

Azt a pénzt, amit a lejárt virslivel megspórolsz, tízszeresével fizetheted az állatorvosnak.

2023. nov. 14. 16:15
 28/33 anonim ***** válasza:
40%
27es.A mi macskának nem olyan hülye, hogy a nejlont megegye, mert számára nincs jó íze.Itt viszont most romlott virsilről volt szó,nem műanyagról, azt ha látnám nyílván én se engedném, de romlott virslit,parizelt simán odaadom neki és kutyának is, legalább nem megy kárba, meg amúgy is kedvencük, jobban szeretik mint a frissen.Ezek állatok, az életben is döghúst esznek, ellássák a tetemet, főleg a kutya és visszajárnak rá, ne hasonlítsuk már a őket a kényes emberi gyomorhoz.😂
2023. nov. 15. 10:14
 29/33 anonim ***** válasza:
52%
Nejlon es dogevo haziallatok 😆😆 de jo, hogy nekem nincs... csak feljarok ide rohogni kozetek.
2023. nov. 15. 10:27
 30/33 anonim ***** válasza:
63%
Kockázatos. Egy állat ugyanúgy kaphat súlyos ételmérgezést, mint az ember. Én nem adnék romlottat állatnak se. Botulizmust, salmonellosist, listeriosist, stb. ugyanúgy elkaphat, mint az ember és ugyanúgy bele is halhat egy súlyosabb ételmérgezésbe. Felelőtlenség lenne megetetni velük.
2023. nov. 15. 21:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!