Ha nem jól vannak tartva az állatok,mit tehetek?

Lehet jelentgetni a nébih állatvédelmi hatóságnak. Na de vele laksz, bizonyos mértékben függsz tőle.
Nem lenne okos dolog jelentgetned, eladogatnod a macskáit, stb.
Költözz el. Utána úgy jelentgeted, ahogy akarod.

Amugy meg ha te is egy hazba elsz veluk akkor ugyanolyan felelosseged van a cicak irant mint a gazdanak,teged is megbuntetnek ha nem adsz nekik etelt
De eleve hogy birod nezni hogy eheznek?

:D én nemláttam sehol ahol azt irná a kérdező hogy eheznek az állatok..vagy én értettem félre?
Amikor ittvagyok én etetem a macskákat is…
Hol itt az hogy éheznek?
Esetleg amikor a kérdező nincs ott akkor valszinű hogy éheznek…mert a másik fél még annyit sem törődik velük mint a kérdező…..
Imádom az online állatvédőket…

24
Akkor igen, figyelmetlenul olvasol.
Azt irta: “alig add nekik enni is”. A kerdezo szokott nekik adni, foleg mivel a macskak raugranak a kutyaja etelere. Egy macska nem habzsol, rájár az etelre. Ha egy macska a kutya etelet eszi, akkor nagyon ehes..
Remelem sikerul neki megoldania, mert ez igy valoban allatkinzas a lakotarsa reszerol. En jelentenem, es segitseget kernek ahol csak tudok. Interneten kutakodnék mit lehet ilyenkor csinalni. Telefonalgatnek. Foleg mivel az allatok betegek is, mint irta. Ez az egyetlen eselyuk.

Nem tudnám elnézni hogy éhesek, betegek. Kerüljön bármennyibe. Már régen fel kellett volna venni a kapcsolatot állatmentő szervezettel az ivartalanítás és gyógykezelés végett! Akár a "lakótársad" a jegyzőnél jelenteni, hogy vitessék el a cicákat megfelelő helyre!
A helyzet napról napra romlani fog csak, mielőbb cselekedj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!