Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden kis cica ilyen "hiperak...

Minden kis cica ilyen "hiperaktív"? :-)

Figyelt kérdés
A pasimmal kb:egy hete befogadtunk egy három hónap körüli kandúr cicát! De nagyon rossz...egy pecre sem áll le !Állandóan rohangál mindennel játszik,mindennek ugrik neki ami megmozdul..:-) Este sem hagy aludni ,állandóan rohangál rajtam meg mindig megtámad..:-)
2010. okt. 16. 18:09
1 2
 1/11 anonim válasza:

igen:D

legalábbis a miénk is:)

mondjuk ő már nagyobb de kicsinek ugyan ilyen volt:D

2010. okt. 16. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Bizony ám, mind ilyenek....tudom miről beszélek 15 macskám van ;)
2010. okt. 16. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor lenne baj, ha nem lenne piheraktív :D
2010. okt. 16. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:
nem hagy aludni?az én cicám éjszaka bebújik a takaróm alá és elkezdi rágni a kezemet...:D néha idegesítő,de legtöbbször nagyon mókás!
2010. okt. 16. 18:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Azért alszik is de nem egész éjszaka... :-)

Van úgy ,hogy csak éjfél körül alszik el ,mert napközben is alszik aztán már hajnali négy körül arra kelek,hogy a fejemen járkál...:-)

2010. okt. 16. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy mind, de az enyém biztosan :)

Igaz, ő már 5 és fél hónapos, de aktívabb, mint mikor elhoztuk, kb. 2 hónaposan, pedig azt nehéz felülmúlni :D

Néha "megszpídül", és akkor lehetetlen leállítani, olyan sebességgel rohangál fel-alá, hogy csak egy barna foltot látunk elsuhanni magunk mellett, nagyon kis bolond :D

És persze mindennel játszik, ami mozog és/vagy hangokat ad ki. Reggel és este mindig feljön az ágyamba, és mikor mozgolódok a paplan alatt, egyből lecsap a takarómra, szerencsére én olyankor biztonságban vagyok =)

2010. okt. 16. 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt, nem hagyott aludni, reggel 4kor keltett és ugrált a takarón :D Hoztam mellé még egy cicát, hogy majd ketten eljátszanak és fogok tudni aludni. Hát most ketten keltenek hajnali 4kor :DDD De jobb vmivel, mert nem egész nap rajtam ugrál, hanem a kis barátjával is nagyon sokat játszik. Nem szeretnél mellé még egy cicát?
2010. okt. 16. 19:23
 8/11 anonim válasza:

Jaja, ienek.

Mind a 2 húgomnak van egy egy kismacskája, egy percre se állnak le

2010. okt. 16. 20:33
 9/11 anonim válasza:

Ilyen a normális kiscica. Nekem kettő van, így többet játszanak egymással.

Ha nem tudsz aludni tőle, lefekvés előtt zárd ki a szobádból.

2010. okt. 17. 09:48
 10/11 anonim válasza:

De aranyos lehet :)

Nekem is ilyen a kiscicám. Jól megszoktam ilyadni tőle :P

2010. okt. 19. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!