Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden mopsz hiperaktív?

Minden mopsz hiperaktív?

Figyelt kérdés
Van egy egyéves mopsz kutyusom. Olyan kis dilis, folyamatosan rohangál (de olyan gyorsan, mint akit puskából lőttek ki), szinte mindig játszani akar, ha hazajövök ugrál és alig akar beengedni a lakásba, szinte alig alszik, mert mindig csinál valamit, össze-vissza nyalogat és harapdálja a kezemet. :D
2010. nov. 24. 11:10
 1/3 diagnostic ***** válasza:

Én kifejezetten lusta kutyának ismerem őket.

Persze nem annyira,mint egy angolbulldog,de még aktív(nemhogy hiperaktív) mopsszal nem találkoztam

2010. nov. 24. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Kölöyk még, majd abbahagyja. A mopsz abszolut nem hiperaktiv fajta :)
2010. nov. 24. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Max akkor fogja kinőni ezt a viselkedését, ha már kb. 8 éves lesz. És pont ez a jó bennük.Igenis nagyon aktív, az egyik legkönnyebben tanítható fajta kutyák egyike!! Aki nem látott még AKTÍV mopszot, az valószínű,hogy csak szaporítónál látta disznóólban tartva,vagy ahol nem foglalkoznak vele.Olvastam olyat,hogy valakinek 2 mopszja volt, és az egyiktől azért vált meg,mert azok nem foglalkoztak a kisfiával,hanem egymással. szánalmas. a másik meg azért vált meg tőle,mert túl aktív volt a kutya a féltette a gyerekét :DD

Szóval hülyeségeket ne beszéljen az, aki nem ismeri a fajtát vagy csak pusztán látott 1-2-őt!!

2010. nov. 24. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!