Miért tűnnek el a kan macskák 2 év után tőlünk? A koca macskáinkkal nincsenek ilyen gondok, több 10 éve élnek/éltek.
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 00:34
11/21 anonim válasza:
A macskát mindigis kint tartották, csak a konzumidiotizmus miatt lett szobaállat a macska. Mi is csak estére zárjuk be őket.
12/21 A kérdező kommentje:
#17 - Bárcsak ez lenne a megszokott és a többség. :)
2023. júl. 24. 20:59
13/21 anonim válasza:
#18 Mindig is kint tartotta a paraszt a tanyán. De a paraszt a tanyán enni sem adott neki, amelyik macska nem találta meg magának a zsákmányt, az haszontalan volt számára. De most már a 21. században élünk. Szerintem mondjuk a csak bent tartott macskának sem feltétlenül egészséges az élete, igazából a macska tartás egy önkényes, ember kedvtelését szolgáló hobbi mindenképpen, szerintem alapból nem sok értelme van, de ez csak az én véleményem.
14/21 anonim válasza:
A koca az a malacnál van.
Pfú de tirpák vagy... 😭😂😂😂😂😂😂 Igazi büdös paraszt
15/21 anonim válasza:
#21 Hát, ha a stílust és a megmutatott intelligencia mennyiségét nézzük, inkább te vagy itt a paraszt, nem a kérdező.
16/21 Salx Narval válasza:
Én is jót nevettem a koca macska megnevezésen de ez senkit nem jogosít fel a kérdező sértegetésére. Valójában magukat minősítik azok akik ezt teszik mintsem a kérdezőt, mert ő max tájékozatlan amin azért könnyebb változtatni mint a neveletlenségen és arrogancián.
17/21 anonim válasza:
Imádom a macskákat. Tényleg van ilyen nevük is? Koca! Aranyos! Koca cica! külföldön élek, és még tudok tanulni magyarul?
18/21 anonim válasza:
Ja, olyan is van hogy ménes macska meg méhkirynő macska
19/21 A kérdező kommentje:
#16 - Igazad van, de nem feltétlen érdekelnek a sértő hozzászólások. Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok a legértelmesebb, szóval nem hatnak meg.
2023. júl. 25. 23:00
20/21 A kérdező kommentje:
#15 és #16 - köszönöm, hogy kedvesek vagytok! Legyen szép napotok! Ment a zöld! :)
2023. júl. 25. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!