Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan szoktassak össze egy...

Hogyan szoktassak össze egy 10 éve nálunk élő nőstény macskát egy ugyancsak idős kutyussal akit az utcáról fogadtunk be?

Figyelt kérdés
A macska benne lenne a barátságban de a kutya neki akar ugrani és morog.1 napja van nálam a kutya, és rendesen viselkedik ezt leszámitva. Welsh Corgi keverék.Aki találkozott hasonlóval segitsen.kösziii
2011. máj. 28. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lesz könnyű, mert valószínű a kutyus, nincs macskákhoz szokva, az elő élete sem ismert. Mivel idős is már, nem biztos, hogy nagy barátok lesznek...Talán idővel elfogadja majd, de felügyelet nélkül semmiképpen ne hagyd őket együtt.
2011. máj. 28. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot.A kutyust tél óta ismerem,eddig kint volt a tömbházunk mellett.Mindennap etettem,de a gonosz szomszédok elvitették menhelyre.Onnan hoztam haza, cicákat kint is kergetett.Szerintem volt már gazdija mert pórázzal nagyon ügyesen lehet vinni sétálni
2011. máj. 28. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem is lesznek puszi pajtások, de meg fogják szokni egymást, pláne ha a cica nyitott rá. A nehezebb az, ha a cica ellenkezik, mert ők nehezebben szoknak hozzá egy új élőlényhez. De mint írtad a cicus benne lenne, így ha odafigyelsz, hogy a kutyus ne tudja bántani, és adsz időt nekik, akkor nem lesz baj.
2011. máj. 29. 10:37
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2011. jún. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!