Mennyit koltotok egy macskara egy honapban?
300 ft egy db macskakonzerv....
Ebből naponta 1 db lemegy a 2 macskának
Egy tacskóméretű macska pedig tele pisili az almot 4 nap alatt
Alomból pedig a normális áron lévő drágább fajtát vesszük, ennél amit mi veszünk van sokkal olcsóbb is...
Hazudni pedig semmi okom nincs, és nem is akarok, nem is hazudok
Akinek van macskája az tudja hogy minimum 250 ft egy db macskakonzerv, (legalábbis azon a környéken ahol mi lakunk)
Valamint az alom se a legolcsóbb amit veszek nekik
Nem értem akkor most mi a gond
Az hogy sokat, vagy az hogy keveset kötök el?
Ne haragudj hogy ezt mondom, de már azt se tudod mivel állj belém
Ha valami bántja a lelked, vagy problémáid vannak nyugodtan írj privátba és segítek megoldani
Nem bántja semmi a lelkem, én csak annyit mondtam hogy értelmetlenül költesz erre sokat, szóval drágán teszel a macskának rosszat.
Peace, a te döntésed.
Sosem értettem, hogy miért kell folyton belekötni az emberekbe.
Ha nincs gyereked, az a baj. Ha lesz gyereked akkor az a baj, hogy nincs tesó. Ha van 2 gyereked akkor nem tudsz már mindenre ugyanúgy figyelni és az a baj.
Ha nincs macskád vagy kutyád az a baj, hisz megtehetnéd, hogy megments egy utcai állatot. Ha van de olcsón eteted akkor az a baj, hiába látod el minden más módon. Ha drágával eteted akkor meg az lesz a baj és ezt nem fogják sokan megérteni.
Miért kell folyton kötekedni? Mindenkinek a saját dolga, hogy mennyit tud vagy akar a házikedvencére költeni. És bárhogy is, de az olcsó kajás is még mindig jobb életet él mint egy utcamacska.
23-as vagyok, az olcsó kajás
Remélem fel tudták fogni a gyengébbek, hogy nem csak azon él hisz főtt ételt is eszik mindkét macska.
És nem kötekedtem, ebből akkor jöttök rá ha visszaolvassátok.
A kötekedősnek meg üzenem, hogy írjon privibe és adok tanácsokat vagy keresünk egy pszichológust neki.
Egyébként kíváncsi lennék a kötekedős mit eszik nap mint nap.
Itt inkább az a baja az embereknek hogy irigyek hogy egy cicaára 20-25 ezer jut egy hónapban
A 28.nak igaza van, sokba kerül egy cica, főleg ha ilyeneket is vásárol az ember
Attól függ mi kell éppen. Most ebben a hónapban 40 ment el, mert kifogytunk a tápból (havonta 1x rendelek), kellett egy új tál és egy kaparóoszlop, meg alom.
Átlagban ha csak kaját veszek neki (na meg nasit), akkor 15-ből megvan kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!