Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van még remény? Ki vagyok...

Van még remény? Ki vagyok borulva.

Figyelt kérdés
sziasztok.van egy egy éves gyönyörűszép , különleges szinű , imádnivaló cicám.(Bagira.)Nagyon szeretem , és ő is engem , mivel 3 hetes korában kidobták , és egy néni befogadta..viszont neki volt már egy cicája , aki nem fogadta el Bagirát , ezért odaadta nekem...Összenőttünk..imádjuk egymást. a néni aztmonda , hogyha nagyobb lessz bagira , vigyük el hozzá , megmutatni..csak a falu másik végén lakik :S multhét pénteken , délután , egy baránőmmel el is vittem..nagyonnagyon félt a hordozóba , rángatózott , remegett , pe is pisilt , amit soha nem szokott.Aztán hazajöttünk , kiengedtem a lakásba , nagyon boldog volt..aludt 1-2 órát , aztán nyávogni kezdett , hogy éhes. megetettem , a teraszon..és kinthagytam( minden este kintvan , és reggel az ablakomban nyávog) és ezen a reggelen..nem jött vissza..eddig max 2 napra tűnt el..most szerda van , és még mindig nincs itt..:'( lehet hogy valamiféle sokkot kapott , és azért "menekült" el ? van még esély hogy visszajöjjön ? egyszerűen ő az életem..anyu meghalt , apu reggeltől estig dolgozik , a suliba sokat piszkálnak , szóval ő az egyetlen társam..lenyalogatta a könnyeim , odabujt hozzám , és "meghallgatott" , bármit is mondtam neki..rettentően szeretem..mi a véleményetek ? /előre is köszi a válaszokat , bunkók kíméljenek , és bocsi az íráshibákért/
2010. okt. 13. 09:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

:)

Nagyon örülök. Sipirc a dokihoz:)

2010. okt. 15. 08:54
 22/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az együttérzést :)

Igen , igen ,ma délután dokii :)

2010. okt. 15. 09:02
 23/30 anonim ***** válasza:
Az ivartalanítás fontos és jó dolog, de nem biztosíték arra, hogy azontúl nem fog eltűnni. Sajnos az én ivartalanított kandúromat is a főútvonal mellett, elütve találtuk meg, pedig az út nincs is túlságosan közel hozzánk. Mégis elment odáig, talán vadászni, vagy elkísért valakit a buszmegállóhoz, mert általában barátkozó volt az emberekkel, és ha a marhának nem volt annyi esze, hogy visszazavarja, akkor elment vele a főútig is. Azóta inkább szobacicát tartok, hogy ne kelljen állandóan izgulni, merre járhat. Védőoltásokat is adasd be neki.
2010. okt. 15. 14:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Ja, és örülök, hogy hazakerült a cicád. Nekem is van egy ivartalanított fekete nőstény cicám, akit Bagirának hívok.
2010. okt. 15. 14:59
 25/30 A kérdező kommentje:

Hát igen...az ivartalanitás nem biztositék semmire...

Énis nagyon örülök h hazakerüült :)

2010. okt. 15. 16:51
 26/30 A kérdező kommentje:
Na most jövünk dokitól..el se fogjátok hinni , hány kullancs volt benne , pedig nem vicc , nem kitaláció..50...igen igen..jól olvastad..ötven...nem tudom hogy , de a doktornővel megszámoltuk..és a pláne az egészben , hogy a bolha-kullancs nyakörve mellett volt a 97%a a kullancsokank..nagyon durva...most kapott frontlinecombo-t , féregtelenitőt , oltást , és jövőhéten szerdán herélés...a doktornő , adott egy kullancscsipeszt is....:) ugyhogy mostmár minden ok...:) köszi minden válaszolónak :)
2010. okt. 15. 18:20
 27/30 Kriszti83 ***** válasza:
Hurrá!! Nagyon örülök, vigyázz rá! :D
2010. okt. 15. 21:13
 28/30 anonim ***** válasza:
Szia! Én is örülök, hogy nem lett baja a cicádnak! De szerintem fontold meg, hogy legalább éjszakára beengeded a házba, mert a kinti kirándulásoknak előbb utóbb rossz vége lesz! :S
2010. okt. 15. 21:15
 29/30 A kérdező kommentje:
Igen , most bent aludt ma is , és ez igy is lesz ezentúl..
2010. okt. 16. 07:49
 30/30 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el :'( megint eltünt..egyre jobban félek..:'(

Ma 8. napja hogy nincs itt megint :'(

[ivartalanitás elött kb. 2 nappal ment el :'( ]

2010. okt. 29. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!