Van még remény? Ki vagyok borulva.
Nyugodj meg,szerintem csak a csajok után szaladgál,és hazajön majd. Az egyik barátnőmnek a macsakája is elkóborolt tavaly nyáron,és rá fél évre jött haza. Ezt csak azért mondom,mert ez nem egy mindennapi dolog,de mégis hazament ennyi idő után is. Ha pedig hazajön,akkor vidd el ivartalaníttatni,és nem fog elmászkálni napokra.
Neked pedig kitartást kívánok! :)
25/N
Utolsó előtti: szó volt az ivartalanitásról, de apa aztmondta , szerinte inkább ne..mert az tiszta kiszúrás vele.aztán meggyőztem , hogy ez kell...és most vittük volna hétvégén dokihoz féregtelenitésre , és időpontkérésre..szal. ha hazajöön , irny a doki...
utolsó: köszönöm szépen , és nagyon remélem hogy igazad lesz :) :S
Sajnálom a ciludat. :( Nyáron nekem is eltűnt, de azóta sem láttam, lány macska volt.
Írj, ha meg lesz a cicád, legalább neked legyen meg! :)
igen, feltétlenül írj ha megvan!:)
mutatsz róla képet?^^
nemgáz.:)
remélem meglesz. nekem is a cicám a mindenem. :))
Sziasztok..most ébredtem fel..kinéztem az ablakomon..és kicsi cilám ott ült :) most kaptt egy jó adag kajcsit...:)
elmondhatatlanul örülök..hogy végre 1 hét után ittvan velem :) Köszi mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!