Írnátok nekem különleges jelentésű (pl. Hope-remény, Teodóra- Isten ajándéka) neveket?
Figyelt kérdés
Persze olyat amit egy macskának is lehet adni, bármilyen nyelven, de lehetőleg angol, magyar eredetű legyen.2011. febr. 27. 14:58
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Egy macskának bármilyen nevet lehet adni. Sokan (köztük az én nagymamám is) csak olyan neveket adnak amiben van C meg i betű, mert hogy arra hallgatnak. De itt van pár név ami nekem is tetszik.
Chakra(én cicámat is így hívják)
Cloe
Clover
Cosmic
Daisy
Dakota
Luna
Love
May
Maya
Moon
Zoe
Hát nem hétköznapi nevek de szerintem szépek és különlegesek. :D
3/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. febr. 27. 15:23
4/9 anonim válasza:
Lehetne Zoé ami életet jelent vagy Lia ami jeletése merész de lehetne akár netti vagy szimi ami a szimonetta becézése jelenté értő ( megértő)
5/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. márc. 20. 23:32
6/9 anonim válasza:
Sofia- bölcsesség
Péter- kőszikla
Regina- na ennek elfelejtettem a jelentését de vmi hangzatos
7/9 anonim válasza:
Én az Aurora (Hajnal) nevet adnám, persze csak ha lány cicáról van szó :)
9/9 anonim válasza:
szegény macskám, ő csak szimplán Mici :) na jó, leírva igazából Mittziváry Muttzi, de az végülis Mici :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!