2 hete eltunt macska?
2 hete nem találom a benti 1 hónapos vemhes macskamat, kiraktam facebookra, kiplakátoltam, megkérdeztem a szomszédokat, senki nem látta. Soha nem ment el mégha nyitva volt az ajtó nem ment ki. Nem tudom mi lehet vele volt rajt nyakörv is.
Lehetséges, hogy elment helyet keresni ahol lekölykezhet most olyan 30 napos vemhes
És hogy lett vemhes, ha benti macska?
Egyébként ha máshol akar elleni, akkor az azt jelenti, hogy nem érezte magát biztonságban nálad.
Ha amúgy benti macska és mindig is benti volt(?), akkor már haza kellett volna jönnie!
Kinti macskák van hogy egy hónapra is eltűnnek, majd egyszer csak megjelennek.
Lehet nem érezte magát biztonságban. Ha szerencséd van, akkor a kölykeit előhozza neked.
Esetleg nem zártátok be valahova?
Egész életébe benti volt.
És, Nálam maradt anyukám macskája aki fiú mert nem volt otthon, 4 napig. külön voltak zárva de egyszer össze kerültek.
Az állatorvos komplikációk miatt nem vállalta volna az akkori, ivartalanitast.
Nem zártam be mindenhol megnéztem.
A kérdés, hogy elmehetett-e ilyen korán már szülőhelyet keresni.
és a picikkel azért nem tudta volna ivartalanitani mivel elvérezhetett volna. Azt mondta az állatorvosom, hogy miután meglesznek következő tüzelése után tudna ivartalanitani.
Vagy kamu, vagy totál kontár falusi disznóherélő orvost kérdeztél. Simán lehetett volna ivartalanítani. Amúgy meg miért nem volt ivartalanítva eleve egyik macska se?? Felelőtlen vagy te is meg anyád is.
Ha látszik a macskán a vemhesség, talán valaki befogadta, és most már jó helyen lesz.
"Soha nem ment el mégha nyitva volt az ajtó nem ment ki."
Aztán mégis megtette 2 héttel ezelőtt. Pár hetes vemhesség abszolút nem is látszik a macskán, nemtom ez hogy jön ide.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!