Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy cicám, szobában lakik...

Van egy cicám, szobában lakik velem. Lehet ebből valami gond? -nem abból, hogy benn van

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor alszik benn az ágyamban. Elkaphatok ez miatt bármit is?

Másik. anyukám nem igazán szereti, és azt mondja, hogy a mcska nagyon sok betegséget hordoz. de ez nem igaz, nem?

És az egyik legtisztább állat, én ugy tudom.

A ti cicátok, bemehet a konyhába?

2010. okt. 12. 21:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

utolsó....,lassan ennyi erővel akkor már aludjon egy lovagi páncélban a kérdező nem??:DD

A macska egyébként sem vadállat!!:P

2010. okt. 15. 00:24
 22/24 anonim ***** válasza:
A tied. De a mienk egy vadállat. Egy beszari Vérmacska.
2010. okt. 15. 08:30
 23/24 anonim ***** válasza:

Szia.

Én most kaptam egy 4 éves lány cica mellé,egy 8 hetes apróságot,mindkettő velünk alszik,pedig 25m2-en élünk a férjemmel,és gyermekeimként szeretem őket.A tálkájuk a konyhában van,a zárható almukkal együtt(máshol nincs is hely),ébredtem arra én is pont tegnap,hogy 10 kicsi karom a hátamon szánkázik,de olvadok tőle,nem pedig rettegek.Vérmacsek...vicces.

Aki akar féljen tőle,de egy hatalmas élményről marad le,ha hagyja magát ilyen marhaságok miatt elijeszteni.

Nem lesz bajod,élvezd a társas életet!!!

2010. okt. 17. 18:26
 24/24 anonim válasza:
Anyukádnak igaza van, a macskák rengeteg betegséget hordoznak. Emellett én is hasonló kérdésre keresem a választ.
2010. nov. 3. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!