Van egy cicám, szobában lakik velem. Lehet ebből valami gond? -nem abból, hogy benn van
Nagyon sokszor alszik benn az ágyamban. Elkaphatok ez miatt bármit is?
Másik. anyukám nem igazán szereti, és azt mondja, hogy a mcska nagyon sok betegséget hordoz. de ez nem igaz, nem?
És az egyik legtisztább állat, én ugy tudom.
A ti cicátok, bemehet a konyhába?
köszönöm a válaszokat.
szerintetek lehet bármi alapja a gyilkos macskának? kerestem googlen, de nem találtam...
szerintetek igaz lehet? akkor ezentúl sálban alszom:D:D
bár ha át tudná harapni a nyakam, akkor azt észrevenném, mikor a kezemet harapdálja...:D

21:14 vagyok! jajj el ne hidd már, de majd el harapja az ütőered... biztosan :D:D egyszer engem is majdnem meggyilkolt ám a macskám.. aludni akartam, be csuktam a szemem, és ugye ahogy mozgott a szempillám, oda ugrott. Mindenhol vér volt..:D:D:D
Aludj csak nyugodtan a cicusoddal!:)
de azért, ha véletlenül rátaláltok a gyilkos cicára linkeljétek be:)
de valószínűleg, ha igaz volna, akkor se változtatnék azon, h h velem, vagy ne velem aludjon, mert mellettem a helye. de ha betegség jött volna szóba, akkor már elgondolkodtam volna rajta:)
köszi a választ:)
főleg 31:24-nek:D:D:D

Az én macskám is velem alszik, néha nyalja a fejemet(számat is akarja, de mindig elhúzódok), kezemet harapdálja. Leginkább hajnalban játszik, mikor már kialudta magát. Macskanyáltól semmi bajom nem lett, igaz és reggel lemosakszom. Evés előtt nem mosok kezet, mert minek, nincs bajom. Amúgy benti macska, de régen kintivel ettem egy tányérból, mert mindig a bolognaimat akarta megenni, tetszett neki a hosszú tészta. :)
Nekem elég sok macskám volt, eddig semmi bajom nincs. Konyhába bemehet, mert az ablakban szokott ücsörögni. Lehajthatós asztalom van, azt mindig lehajtom. A mosogató melletti szekrényen van macskakaja, száraztészta, kenyér vagy akármi. (Albérletben lakom, felújított házban, még csak 1 szekrényem van, az meg kevés.) Oda soha nem mászott fel, de a mosogatóba sem. Kajámban még nem találtam macskaszrőt. :)

köszi:)
majd szólok, ha a macska elharapja a nyakamat, de akkor ti is:D:D vagy ha már túl késő lesz, akkor majd adok egy jelet:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!