Miért szeretnek a macskák belefogazni a tárgyakba?
Figyelt kérdés
Akármit rakok elé, belefogaz. Kezembe is szokott.
Aki nem tudná: mintha dörgölőzne, de mégsem. A száját annyira nekinyomja az adott dolognak, hogy a fogai kilátszódnak, és azt nyomja - húzza végig a kezemen vagy az adott tárgyon.
Amúgy rohadt vicces. xD
2023. jún. 8. 17:48
11/11 anonim válasza:
:) előtte én sem, pedig ő már nem az első cicánk, jelenleg is a 2. macskánk a háztartásban.
A kandúr nem hagy "nyomot" és mindkettő ivartalanitott. Egyik sem "hugyozik" és csak a nőstény keni össze a tárgyakat nálunk.
Hát ez van.. ő ilyen. A kandúr meg irányítható vezenyszavakkal mint egy kutya 😀 és szeret a vallanom ülve közlekedni mint egy madár.. szóval én ilyeneket se láttam mégis nálunk ilyen gyagyás (imádjuk őket) macskák vannak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!