Mit csináljak hogy a szomszédom ne szoktassa el tőlem a macskámat?
Tehat mar tobb macskad is eltunt, de ahelyett, hogy tanulnal az esetbol, te tovabbra is csak hozod a macskakat es kibaszod oket koborolni?
Grat! 👏🏻👏🏻
Gondolom a szomszéd nem átjött és elvitte, hanem a cica ment át. A te felelősséged a saját területeden tartani a macskát. Egyébként mondok egy titkot, ha a szomszédhoz át tudott menni akkor az autók elé és a kiéhezett pitbull udvarába is ki tud sétálni.
Tartsd bent, csinálj neki kifutót vagy macska biztos kerítést (ami elég nehéz, régen falun laktam, nálunk egerészésre voltak a cicák és bizony a 2-3 méteres kerítésre gond nélkül felmásztak).
A bolhanyakörvekért én se vagyok oda, bárhol leeshet róla és tehetsz rá újat, a csepp meg rajta marad és neki is kényelmesebb.
“Az 5/1 jellemzően a kutyákra van kitalálva, ha nem tűnt volna fel.”
Én nem látok ilyen kikötést, annyi van ott, hogy “ÁLLAT”. Rég kijártam az iskolát, de szerintem a macska rendszertanilag még mindig az állatok közé tartozik.
Ahogy a birka, tengerimalac, kutya, sertés és minden egyéb is.
TARTSD BENT A MACSKÁDAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!