Meddig pihen műtét után?
Kinti macska, pár hónapja szokott ide hozzánk és nagyon félős. Tegnap este 5 körül volt műtétje (tályog + ivartalanítás). A doki azt mondta nagyon le kellett szedálni. Most bent van a kis hordozójában, az pedig egy kennelben, hogyha kijön és megijed akkor se szedje szét a lakást.
Tegnap óta csak pihen. Nyitva a szeme forgatja is a fejét, sőt tegnap este egyszer kb 3 mp-re ki is jött a hordozóból de egyből vissza is ment. Mennyi idő még, amíg helyrejön és kijön a helyéről? Meddig normális, hogy csak fekszik és néz? (Mivel kinti cica ezért valószínűleg egyből menni akar majd ki, persze csak akkor fogjuk engedni, ha látjuk hogy normálisan tud már menni.)
Kandúrmacska, de azt mondta a doki nagyon nem volt együttműködő és sokat kellett neki adni. Mikor odaadták, akkor már nézegetett és felemelte a fejét. Hajnali fél2kor kijött de egyből vissza is ment a hordozóba. A hordozójában van törölköző meg párna is.
Kicsit tartok attól mi lesz ha kijön, mert nincsen bentre szoktatva. Ha ő megijed akkor kifut a világból is, nagyon félős.
Igen, én is attól tartok, hogy mostmár legalább a hordozóból ki kellene jönnie a kennelben de semmi. Hangra reagál, ránk néz, de ilyen álmosan pislog.
Ha eleve kinti macska, ne csodálkozz. Alom is legyen benn neki.
Én 4 hétig tartottam egy macskát nyitott ketrec ajtóval a házban, mire el-elkezdett kijövögetni. De még akkor is, amint mentem arra egyből spurizott vissza a ketrecbe.
Amikor a miénket műtötték (mert a hülye szomszéd légpuskával átlőtte a mancsát), akkor ő az ébresztéstől számított első nap teljesen kótyagosan viselkedett. Miután kiürült belőle az altató is.
Olyan 30-32 óra elteltével láttuk azt, hogy "tiszta".
Ó, és amíg nem épült fel maradéktalanul ne engedjétek udvarra, mert bánthatja egy nála erősebb macska, és sérülten nem tudja megvédeni magát.
A mi cicánk az utolsó kontrollig benn volt a lakásban (nálunk kb 4-5 hét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!