Mit fognak csinálni velem?
Figyelt kérdés
Holnap megyek Nyíregyháza Nőgyógyász sürgősségi osztályára CA125 H4EM VAN PETFÈSZEK ISMERETLEN VISELKEDÈSÜ DAGANAT TENISZLABDÁNYI NAGYSÁGU CISZTA VÈR EREDMÈNY MÈG NEM JÓTT MEG AZ A KÈRDÈSEM HOGY FELTESZNEK SZOBÁRA? MEG MÜTENEK ?LAPARAL LESSZ#Laparos ciszta műtét után meddig kell kórházba lenni?
2021. márc. 14. 19:44
2/39 A kérdező kommentje:
Hát ebböl sokat mondtál 🤣.....
2021. márc. 14. 19:50
3/39 anonim válasza:
Hát ha sürgősséggel vesznek fel, akkor nem kizárt, hogy műtenek.
4/39 anonim válasza:
Ne használj csupa nagybetűt! Ez az interneten kiabálásnak hat!
5/39 Ypszilon1980 válasza:
Tudni kellene az eredményt. Már korábban is írtam, hogy ez akármi is, de biztos műtét lesz a nagysága miatt.
6/39 A kérdező kommentje:
En ara vagyok kiváncsi hogy szerintetek potyára megyek be vagy lesz értelme bemenni kb 4hete szenvedek itthon a hasammal ès 2napig volt meg a menstruáciomis azota nemulik el a görcs tul nagy a ciszta. Bemegyek csak feltesznek osztályra
2021. márc. 14. 19:53
7/39 Ypszilon1980 válasza:
Igen, biztos vagyok benne. A többit majd a szövettan mondja meg.
8/39 A kérdező kommentje:
Nem tudtáM de a 2 èves kis tesom el betörte A kèpernyÖtnemTUDOK IRNI XD
2021. márc. 14. 19:54
9/39 A kérdező kommentje:
Meg j öt az eredmény nallam vannak a Papírok csak a v E R vétel nem jött meg tudom ès köszi hogy irsz nekem csak parázok attól is hogy felvesznek ès meg mütenek meg aTolis hogy potyára bemegyek
2021. márc. 14. 19:57
10/39 A kérdező kommentje:
Hahaha. A kis öcsém 2 èves betörte a telom amúgy tudok írni de szarakszik a telom hát mitt tegyek? 😋😃
2021. márc. 14. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!