Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi volt ez? Ivartalanított 8...

Mi volt ez? Ivartalanított 8 éves kandúr, csak lakásban tartva

Figyelt kérdés

A cicám benti cica.

Pénteken,tehát 2 napja még reggel a szokásos viselkedése volt, majd délután furcsa lett: nyáladzott és furcsán húzta a hátsó részét, nem igazán ismert meg senkit. Este odajött hozzám az ágyba (mindig együtt alszunk), ott szokásosan viselkedett.

Másnap, szombaton már a szokásos cukika volt és azóta is ilyen. Semmi nyáladzás és furcsaság.

El nem tudom gondolni, vajon mi volt a furcsa viselkedésének oka?

Semmit nem hagyunk számára elérhetően, minden lezárva.

Ahogy említettem, kizárólag benti cica (ivartalanított 8 éves kandúr).

Pár nappal korábban vettem neki a Fressnapf-ban egy cicáknak való illatosított kis párnát, azzal játszott, de az eset előtt kb. 3 nappal. Gondolom macskamenta illattal volt átitatva, mert nagyon élvezte a vele való játékot (nyalogatta is).

Erre tippelek, hogy ez lehetett az oka, de ennek ellentmond, ahogy írtam, hogy péntek előtt, amikor furcsán viselkedett, előtte 3 nappal adtuk neki játszani. Utána elvettük tőle. Ezután nem viselkedett furcsán, úgy nem, ahogy pénteken.

2023. máj. 15. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
meglátjuk kis barátom meglátjuk :)
2023. máj. 15. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:
11 Ok, és nélkülem is fog menni, vagy ebben is segítségre szorulsz?
2023. máj. 15. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!