Csirkehálót érdemes macskahálónak erkélyre szereltetni? És milyen szakembert kell hozzá keresni?
Egyébként, ha ennyire okos, ügyes vagy, akkor várlak szeretettel, hogy feltedd. Vagy ez már nem megy, csak a kioktatás?
Ide is gyere, mert bár én kukába való alkatrészekből csináltam már hasznos dolgokat és megszereltem itthon a redőnyt, a fiókok fogantyúit, de a cicáim életével nem vagyok hajlandó szórakozni, szóval csak akkor gyere, ha biztos vagy a dolgodban.
Nálam nincs korlát, csak sima vaslemez alul rés nélkül és redőny felül.
Hívj szakembert. Egyszerűbb gyorsabb, jobb is lesz. Valószínűleg drágább mintha magad csinálnád de nekem teljesen megérte. Azzal is számolni kell hogy vannak nagyon idióta alakú erkélyek, sajnos nekünk is ilyen van...
Teljesen elégedett vagyok a szakemberek munkájával. Nem én kockáztattam az életem a sokadik emeleten nulla tapasztalattal. Nekem megérte.
Mert itt mindenki ezermester..
Erkélyre macskahálót felszerelni nem olyan egyszerű dolog. Kell hozzá keret, lécekből, méretre szabva (nálunk a szakember kénytelen volt a lépcsőházban elvágni, mert nem lehetett befordulni a hosszú léccel). Ezeket a léceket az erkély beton széleibe kellett befúrni (felül és oldalt), de előtte rászögelni pár centinként a hálót. Az alja mondjuk már gyerekjáték volt, mert azt az erkély alsó saját keretére fel lehetett kötözni. És ezt oldd meg mondjuk a 11. emeleten...
Jó, itt földszintről van szó, de nem mindegy milyen típusú maga az erkély.
Földszinti lakásban, ahol erkély nem volt, de minden ablak és a bejárati ajtó is rácsos volt és fa keretes, ott már megoldottam egymagam drótokkal, szögekkel. Jó kis játék volt 5 centinként kötözni vagy szögelni.:)
De a panel erkélyen nem tudtam volna egyedül profin megcsinálni, és nem azért, mert nő vagyok...
Igen, "ezermesterünk" nem is reagált már. De a lenézés, a kioktatás azért sikeresen megtörtént.
A többieknek köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!