Érdemes egyszerre többféle táppal etetni a cicát?
Én eddig inkább kutyás voltam, róluk meg tudom, hogy jellemzően nem bírják túl jól a tápváltást - ha lehet, érdemes egy márka mellett maradni, ha az beválik.
Jelenleg egy cicával osztozom az életteremen, és szeretném minél jobban tartani.
Valahol olvastam, hogy a kutyákkal ellentétben nekik kifejezetten jót tesz a változatosság.
Érdemes néha az "alap" tápja (Orijen - jó minőség, és itt van a Fressnapf 10 perc sétára, nem kell rendelgetni) mellé néha venni valami másfélét, és belekeverni? Vagy ez felesleges?
En nem kevernem neki elore, mert meg fogja unni ugyis, amit most eszik. A macskak hajlamosak brutal modon valogatni.
Aztan ha most osszekevered, akkor ezt a kevereket, azaz egyszerre ket tapot un meg :D
Jó minőségű tápot kap, nem kell keverni. Tápot, ízt válthatsz időközönként, nyilván nem kötelező és nem is ajánlott ugyanazzal etetni élete végéig. De nem kell 56 tápot keverni, értelme sincs, a tápérték is más, árthatsz is vele, ha kevered. Mi nem egyértelmű, hogy erről 2 kérdést is feltettél?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__12154192-ke..
Nekünk 6 féle van otthon, mind más íz, többféle márka, kb 1 hónapig eszi meg ugyanazt, azután másikat kap, és így, vetésforgóban havonta kap másikat.
Keverni nem szoktam a tápot semmivel, egymással sem és konzervvel vagy más jellegű étellel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!