Melyik tápot érdemes venni macskának? Most fél éve Wilf Freedom van nekik, de szeretnék váltani. Porta21 esetleg Applaws?
Most ázsiai íz van nekik, de egyszerűen nem lehet beférni a napi ajánlott mennyiségbe, mert keveslik.
Gondoltam váltanék valami hasonló árkategóriájúra.
Fogynak tőle, vagy mi? Az én macskám a világ összes tápját kevesellné, ő úgy van vele, hogy nyissam ki a 10kilós zsákot, tegyem őt bele és problem megoldva.
Nem mindig kell hallgatni a kajahisztire :D
Inkább nehéz mit kezdeni, mert reggel szétszednek meg úgy mindig követelik. :D Aztán ez jó nagy szemű szóval darabra kevesebb, mint a korábbiak. Lehet ez nem tetszik nekik.
Amúgy két 5 kilós meg egy 7 fölöttim van. :D
Az ajanlott mennyiseg csak egy ajanlas. A macska igenyeit is kell nezni, ha nem hiznak tole, jol neznek ki, kaphatnak nyugodtan tobb kajat.
Az enyem is tobbet kap, mint az ajanlas, de egyebkent o is egy kis kunyeralos cica, mindig enne. Szoval van egy hatar azert, nem etethetem allandoan akkor, amikor keri.
Applawst eszik most, szarazat meg alusat, eddig jo, szereti. De ugyis raun, kb 6 havonta kell valtanom tapot 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!