Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csirkehálót érdemes macskaháló...

Csirkehálót érdemes macskahálónak erkélyre szereltetni? És milyen szakembert kell hozzá keresni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 08:17
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
62%
Ez egy komoly piaci rés! Ha lenne kapacitásom, csinálnék erre egy vállalkozást.
2023. máj. 14. 11:02
 22/39 anonim ***** válasza:
76%

Úgy látom a szél tényleg egy helyre hordja a szemetet, mert egyébként nem lehetne ennyi fhasz egy helyen.

Kérdező, nyomtass ki papírokat vagy facebook marketplacen tegyél fel egy hirdetést, hogy keresel valakit, aki szívesen segít ebben. Akár egy tábla csokiért is lehet lesz, aki bevállalja.

Aztán kezdj el angolul tanulni és szokj át külföldi fórumokra, mert magyaroktól segítséget nem fogsz kapni.

2023. máj. 14. 11:04
 23/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat(a gúnyosakat nem), de úgy látszik itt nem leszek előrébb. Legalább megpróbáltam.

És igen, az egész erkélyt szeretném beburkoltatni. Az egyik macskám tényleg eszelős. Ezért gondoltam inkább erre, mert a macskahálót nem találom elég erősnek az akcióihoz.

2023. máj. 14. 11:06
 24/39 A kérdező kommentje:

Sajnos én is így látom.....

2023. máj. 14. 11:09
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
A Facebook posztolás helyi csoportokban jó ötlet, valaki biztos lesz aki segít benne.
2023. máj. 14. 11:10
 26/39 anonim ***** válasza:
44%
Most komolyan azzal takarózol, hogy nő vagy és azért nem vagy képes semmilyen tevékenységre? Ezzel csak adod a sok hímsoviniszta nőgyűlölő alá a lovat, hogy nélkülük semmire nem mennek a nők. Bár úgy látom sajnos bizonyos esetekben igazuk is van.
2023. máj. 14. 14:30
 27/39 A kérdező kommentje:

Ez nem a nők-férfiak harca topik.

Itt szakember keresés a kérdés utolsó. Marhára nem érdekelnek a hímsoviniszták. A macskáim érdekelnek oké?

2023. máj. 14. 14:35
 28/39 anonim ***** válasza:
36%

Itt arról van szó, hogy egy nagyon egyszerű feladatot nem vagy hajlandó megpróbálni se, mert nő vagy és te nem. Grat.

Mellesleg én is nő vagyok és raktam már csempét, fugáztam, festettem, véstem, falat javítottam, stukkót ragasztottam, téglát is pakoltam. Nem tört le a körmöm egyik tevékenységben sem. Neked se fog ha legalább megpróbálod azt a nyomvadt hálót feltenni.

2023. máj. 14. 14:40
 29/39 A kérdező kommentje:
Ismétlem, szakember keresésben kértem segítséget, nem a hajlandóságom vagy nem hajlandóságom megvitatásában. Ennyire nem megy a kérdés értelmezése? Ha megmerném próbálni, akkor nem lenne a kérdés sem. Nyugodtabb lennék, ha olyan szerelné fel, aki ért hozzá. Én hülye és tehetségtelen vagyok az ilyen dolgokhoz. És ezt vállalom is. Érted? Azzal, hogy kritizálsz, sértően válaszolsz nem leszek előrébb.
2023. máj. 14. 15:23
 30/39 anonim ***** válasza:
69%
28-as, gratulálok! Mindezek mellett egy idióta is vagy! Mi meg a párommal kettesben építjük a házunkat éppen, de van annyi empátia bennem, hogy felfogom, nem mindenkinek van ehhez érzéke, tudása, vagy akár csak nem akarja. Főleg ha arról van szó, hogy leszakadhat a macska alatt, akit szeret, az meg világgá szalad. Meglehet, hogy a kérdező meg marha jól tud énekelni vagy horgolni, amit te nem tudsz. Biztos nem kapnál tőle ilyen bánásmódot abban a témában.
2023. máj. 14. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!